I natt jag drömde ...

Jag är ju nere på Öckerö. Vi fick sova i husvagnen inatt. Meningen var att lilla loppan skulle dela stora sängen med mig o brorsan o ena grabben skulle sova i de två singelbäddarna. Inte ville hon sova hos mig heller så övertrött hon va. Så jag vräkte mig i stora sängen själv medan brorsan sov i ena enkelbädden med loppan o i andra enkelbädden sov Simpan. 
 
Jag drömde så otäckt nånstans mitt i natten. Jag drömde att jag satt i bilen i baksätet när jag plötsligt fick se en björn alldeles utanför. Jag tog upp kameran för att fota men efter en suddig bild var det slut på minnet. Plötsligt dyker en gigantisk varg upp i ena sidofönstret och han vill helt uppenbart attackera. Björnen är också irriterad och i attackläge. Jag tänker för mig själv att det är tur att jag är i bilen så att jag är skyddad. I nästa ögonblick kastar sig vargen emot fönstret och krossar rutan så han nästan når mig. Jag inser nånstans att det måste vara en dröm fastän det är så verkligt. Jag försöker diktera vilkoren för drömmen o vad djuren faktiskt kan göra emot mig. Det går sådär då det bara lyckas mig ibland att styra djuren o ibland hugger de mig mer eller mindre. Jag är rädd och försöker vakna men lyckas inte riktigt.
 
Sen minns jag inte hur det slutar men jag måste ha lyckats mota drömmen på flykten för den hängde inte kvar som otäcka drömmar ibland tenderar att göra. 
 
Kanske att det var störtregnet som trummade mot taket som väckte mig. Eller när Simon ramlade ur sängen på morgonsidan. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anki

Jag som trodde Linda också var med ner, så sa jag till Jeppe igår.. Men han träffade ju henne sen på Ica, åh kommer hem säger att hon var väl inte med ner till Öckerö.. 😂😂
Kraam ❤️

2016-06-26 @ 20:01:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0