Torsdag

Texas ramlade ur hagen när jag skulle ge frukosten. Han smet helt enkelt ut genom grinden  när jag kom med hö. Det tyckte Dallas var så orättvist att han var tvungen att hoppa över trådarna. Tyvärr är han inte lika bra hopphäst som han vill inbilla sig så översta tråden (elband) gick av såklart. 
 
Platserna där jag matar småfåglarna är smaskiga att stanna vid.
 
De hade hur kul som helst. Det hade inte jag då. Kallt o jäkligt och jag ville inte vara ute längre än nödvändigt.
O den här herren som gärna är med och tycker nåt när det ska springas. Han var inte till mycken hjälp. OM han åtminstone höll dem kvar på en plats tills jag hann dit och fånga nån. Men näe... han släppte dem lika fort som han motat dem o kom till mig. Vilket gjorde att pållarna drog tio varv till på gården. En vända var de iväg på grusvägen mot byn också. Tur att de kom på att det inte skulle finnas käk där så de vände hemåt igen lika fort.
När den chokladbruna kelpien inte är chokladbrun längre. Då är det lite kallt va? Eller så flåsar han för mycket helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: marianne cargus

Jaga förrymda hästar är inte kul, åni har massa pulsig snö också ser jag..
Blä

Svar: Är det bara rn ute så är det ingen större fara men när de kommer ut fler så triggar de varandra hela tiden. O riskerar att dra ifrån gården.
Kalla mig M

2016-12-17 @ 17:15:34
URL: http://marresmams.blogg.se/
Postat av: marianne cargus

Här är det bara Magnus som man måste överlista om han kommer lös...de andra är snälla och kommer om de bara fått ta ett varv...

Svar: Jag mutade med ett par skivor kanelknäcke o då gick det. Därför jag helst har grimma på de små när de är i hagen. Utifall de kommer lös.
Kalla mig M

2016-12-17 @ 22:26:18
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0