Mellandagstorsdag

Okej. Jag fick huvudet upp och fötterna ner och så sparkade jag den där ångesten nånstans där solen aldrig skiner. Det funkade såpass att den kröp undan en stund iaf.
 
Jag tog en koppelpromenad med kollohunden. Ja han ville inte hålla sig så jag såg var han var annars och han har fortfarande dille på att slicka, slicka, slicka. Som ni kan se på första bilden. Armbågarna ska också putsas. 
Efter den korta promenaden (ja för isbarken låg visst kvar) så släppte jag honom i ena hästhagen och så fick han leta efter saker som jag hade lagt ut där innan vi gick på promenad. Tyvärr ingen bild på inkommande hund med sak i munnen jag hade lite svårt att fokusera på att göra två saker samtidigt. 
För att hålla ångesten stången och hjärnan lite sysselsatt så har jag också luftat färgpennorna och målat lite i vuxenmålarboken. 
Och igår provade jag ett recept som jag hittat HÄR.
 
Äggakaka med stekt fläsk och lingonsylt. Idag blev det resterna från igår. Som jag stekte upp i stekpannan med en rejäl klick smör. Nästan godare idag än igår. 
 

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Är det en Kelpie ??
Bra att du målar det är avstressande!
SVAR:Har man släppt det som gör en ledsen så ta inte tag i det igen .OK Lätt att säga!
Stå inte och titta på en stängd dörr Det finns många öppna dörrar bredvid.
Kram!

Svar: ja, lätt att säga, svårt att göra. Man vet vad man har men inte vad man får säger ju talesättet. Kanske därför det är så svårt att släppa o gå vidare. Rädslan för det okända.
Kalla mig M

2016-12-30 @ 13:37:42
Postat av: Yvonne

Kelpie är duktiga på att valla!
Kram!

Svar: jorå, men inte den här kelpien. Han har inte lärt sig hela grejen och springer mest och skäller men han är söt ändå och eftersom han är en omplacering så har jag inte skaffat honom för att valla specifikt. Han är gårdshund och vaktar gården från räven.
Kalla mig M

2016-12-30 @ 20:42:09
Postat av: Yvonne

Dom har vallningen i sig:men man måste veta hur man ska göra för att de ska valla!
Kram!

Svar: hon som köpte kollohunden som valp påbörjade hans inlärning att valla utifrån en förare men jag har inga som helst kunskaper i vallning men nån vacker dag så kanske jag tar tag i det och anmäler oss till nåt. Ponnysarna här hemma vallar ju tillbaka lika mycket
Kalla mig M

2016-12-30 @ 23:15:57
Postat av: Yvonne

Kelpie är duktiga på mycket.. kram

Svar: Absolut är han en duktig hund. Han är arbetsvillig och har motor som jag vet inte vad.
Kalla mig M

2016-12-30 @ 23:53:41
Postat av: Marianne

Leo är också galen på att tvätta sej,jag blir så stressad av det.
Kul att du provade äggakakan.

Svar: En riktig putsnisse är han. O han har ju minne som en elefant över saker på sin kropp. Ett insektsbett eller fästingbett ska slickas i veckor efter. Han minns bara minnet av ett märke o fastnar i mani. Ja den var god så kan bli fler gånger kanske.
Kalla mig M

2017-01-01 @ 16:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0