möhippa BILDBOMB

Uj uj uj
 
Ja idag har jag träningsvärk deluxe efter att ha stöttat min syster vid poledancen. Ingen annan ville/kunde dansa vid stången men jag är inte den som är den utan såg det som en rolig utmaning. Men som sagt var ... idag känner jag att det var några nya muskler som fick jobba igår. Övre magmusklerna är riktigt ömma idag. Och baksidan av överarmarna har också ett par ömma muskler. Axlarna och skuldrorna talar om att de finns. För att inte tala om lårmusklerna. Aj jäsiken.
 
Och jag kan säga att JA det var precis lika kul som jag hade föreställt mig. Faktiskt så kul att jag tänker anmäla mig till en kurs i det. Tillsammans med E och kanske att syrran hakar på med sin dotter också. Det lät så igår iallafall. 
 
Jag vet inte hur mycket bilder jag faktiskt kan dela med mig av men ni ska få lite sneakpeaks iallfall. Lite surprises måste få finnas till senare också.
 
Vi kidnappade syrran strax efter tio igår. På jobbet. Hennes kollegor var införstådda med det hela och de gjorde allt i sin makt för att hålla henne kvar på jobbet efter frukostfikat så hon inte skulle hinna iväg till nästa brukare innan vi hann dit.
 
Tyvärr hade hon anat ugglor i mossen men jag tror vi lyckades rätt bra ändå.
 
 
 
 
 
Kidnappning och ombyte till dagens outfit innan det sen blev resa till hemligt mål. 
 
Picnic i gröngräset. "Champagne", jordgubbar och lite annat gott. 
Presenter med gissa vem det är ifrån-tema
Poledance
Secondhand - uppdraget: här har du 100:- du ska hitta kvällens outfit.
 
Men hon fick inte veta VAD som skulle hända på kvällen. Då blir det ju lite knepigare att veta vad man ska välja.
 
En engångskamera och ett antal fotouppdrag samt en anteckningsbok som hon skulle be folk på stan skriva äktenskapsråd i.
Måla av din blivande make ur minnet.
Dusch och ombyte av kläder för de som ville.
 
Sen åt vi gott och hade lite frågelek. Brudgummen hade fått svara på lite olika frågor och nu skulle hon säga vad hon trodde att han sagt. 
 
Under tiden som vi höll på med detta, smugglades nästa punkt på dagordningen in. Leksaksparty för vuxna. Mycket flams och trams såklart.
 
Som sista punkt för kvällen hade vi bokat bord på Rockland. Tanken var att vi skulle hinna dit i tid för att höra förbandet. Ett lokalt punkband. Tyvärr sprang tiden riktigt fort under leksakspartyt så vi kom iväg sent. Men huvudnumret hann vi med att se. 
 
För att hålla spänningen på topp så hade vi inte sagt något säkert om utifall hon var ledig idag eller om hon förväntades komma och jobba. Men självklart hade vi fixat ledigt även för idag. 
 
Jag hoppas och TROR att vi fick till en riktigt bra dag för min syster och att hon hade riktigt roligt. Det är ju ändå därför man håller en hippa. För att ge bruden ett minne för livet.  

Kommentarer
Postat av: marianne

Ni verkar haft det jättetrevligt,med roliga och vettiga aktiviteter.
De där möhipporna som går ut på att göra bort den blivande bruden är bara så pinsamma och kan inte vara ett dugg roligt att se tillbaka på.

Jag har länge varit nyfiken på poledance, så du får allt berätta lite mer om det sen, det ser ju iallafall inte att vara för oss vanliga dödliga haha

Svar: Jodå, klart att vanliga dödliga kan göra det. Jag trodde aaaldrig att jag skulle kunna klättra upp för stången för jag har aldrig klarat att klättra upp för repen i skolgympan tex. Men upp kom jag 😁Och ja, förnedring är inte roligt. Bara nedrigt.
Kalla mig M

2015-05-18 @ 11:09:45
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Hebbe

Det verkar som ni fick en kul Dag/Kväll tillsammans..
Jag noterar din gissning på orten jag söker,,svar kommer om ett par dagar..Haé Kram.

2015-05-18 @ 18:02:05
URL: http://farfar0hebbe.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0