Yesterday news

Jag glömde nämna en sak som jag hade inplanerad igår och det var resan till Stockholm och Debaser Medis för att se ett japanskt rockband tillsammans med E och hennes faster (min svägerska).
 
Vi hade tänkt ställa bilen nånstans efter pendelns sträckning och åka kommunalt sista biten men helt plötsligt av olika anledningar hade vi kommit mitt in i smeten och då var det bara att gilla läget och försöka komma framåt.Det underlättade inte direkt att det var Nobelprisutdelning och Nobelmiddag i stan exakt samma dag. 
 
Till sist hittade vi ett parkeringshus mitt i stan iaf och kunde styra stegen mot tunnelbanan och andas ut i vetskap om att vi skulle hinna dit i tid.
 
Nog var vi där i tid alltid... kö långt ut runt hörnet av byggnaden och flera stycken kom fram och frågade vad vi köade till.
 
Jag borde ha tagit en bild men tyvärr hade jag lite hjärnsläpp och kom mig inte för. Ni får helt enkelt tänka er hur det såg ut.
 
Två riktigt bra förband innan vi äntligen väntat klart på det vi kom dit för att se och höra.
 
Först ut var "Mallory Knox"
 
Och sen "Tonight Alive"
 
 
Innan de slutligen var på plats där uppe på scenen. "ONE OK ROCK"
 
 
Jag blev lite stressad av att parkeringshuset stängde 24.00 och att det skulle kosta skjortan att få ut bilen efter det klockslaget och även om det bara var 3 stationer så kan mycket hända om man stretchar tiden för mycket. Men vi var på väg ut från värsta kringelikrokarna lagom till tolvslaget. 
 
 Sen var det bara den låååånga resan hemåt. Ögonen blev väldigt trötta och benen var trötta efter flera timmars stående så jag fick göra ett par stopp efter vägen för att vila och röra på mig lite. Men vi var hemma igen vid tvåtiden på natten. 
 
Då hade jag lyckats köra mot rött för att jag blev så fokuserad på att följa de gröna skyltarna som skulle leda mig hemåt, nästan krockat med en bil som inte tänkte släppa efter på sin rätt till att få åka först, känt mig förföljd tills jag insåg att det var jag och ett gäng taxibilar på väg åt samma håll. 
 
Haha säga vad man vill men det borde verkligen stå lantis på en lysande skylt på biltaket. Borta bra men hemma bäst liksom. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0