tagga ner, chilla, relalalaxa

asså, man skulle ju kunna tycka att vid nästan fyllda 38 år skulle jag räknas för att kunna lägga mitt schema alldeles själv.
.
Det finns vissa som inte tycker att jag kan det. Vissa som väljer att sms:a till mig på min lediga tid, vid ett klockslag som faktiskt längre tillbaks inte varit ok att störa folk på. Jag fick lära mig som liten att efter kl 21.00 stör man inte andra i onödan.
.
Om jag faktiskt VILL jobba 23 dagar på 5 veckor för att det ger mig drägligare arbetstider + att min semesterkoefficient blir lägre än om jag skulle lägga bara 22 dagar, kan jag då inte få göra det utan att behöva bli störd på min LEDIGA tid?
.
Sorry bästaste S för att jag störde dig med ett jag blir tokig-sms efter just nämnda heliga klockslag.
Inte för att JAG är nån kvällstrött person i normalfallet... men andra kan ju faktiskt vara det.
.
Vad var så viktigt att det inte kunnat vänta tills på fredag när jag jobbar nästa gång. En lapp går alldeles utmärkt bra att skriva ner frågor på... den kan ligga på bordet eller tejpas upp på mitt klädskåp. Men för FAAAN låt mig få ägna mina tankar åt annat än schemaläggning när jag är ledig.
.
Nu ska jag ägna en stund åt till att tagga ner igen... att chilla o relalalaxa. Men oxtokig var nog det som närmast beskrev mig o tillmälet jag spottade ut i ren frustration är inte tryckbart....
.
fred ut

Kommentarer
Postat av: Stina i Jordbron

De e skillnad på sms o sms! ;-) Mina vänner får sms'a när dom vill! :-) ...om vad dom vill...

Ja o så osäkra vikarier som måste fråga någon om nått o väljer att ringa mig är ok!

Men övriga arbetskamrater med övriga arbetsfrågor: Nej! Inte när jag är ledig! Och inte sent på kvällen (efter 21)

2012-02-16 @ 22:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0