tunga ögon

Det blev ett sent utsläpp för hästarna idag då jag bara inte orkat kravla mig ur sängen på hela dan... E hade ju iaf fixat deras frulle innan hon åkte till skolan i morse. Men nurå när jag väl tog mig ut dit o la ut hö i hagen o sen skulle släppa ut dem så jaaa låt oss bara säga att Lillen bjöd på finfina skänkelvikningar helt på egen hand. Vet inte varför han inte kunde gå rakt o snyggt bredvid mig utan börja tramsa o gå på snedden framför mig. Förmodligen ville han bara säga att jag var enormt seg o trögfattad. O bara för att han tramsa o höll på så gick han såklart rakt in i gungställningen som står tappad där, på vägen till hagen. Hahaha oups sa han o började om igen.

Jag tog mig även en sväng o titta på trädgårdslandet. Men det såg så trist ut att jag genast gick därifrån. Kunde dock konstatera att en kvarglömd morot var av gigasize där den växte så fint så fint.

Huvudvärken släppte en stund utav den friska luften men nu är den tillbaka... o jag undrar i mitt stilla sinne om jag ska orka göra nåt alls idag... hade tänkt försöka få lite adventsfint men uh, jag är trött jue.

O så undrar jag var i hela friden min strykbräda kan stå... minns inte när jag såg den senast... o vart

Näe, de röda gardinerna får nog ligga o skrynkla till sig lite till för jag orkar inte.....

andra saker på min "to-do-list" är: tömma kattlådan, rensa kylskåpet, tvätta kläder (den högen tar aldrig slut)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0