-.-

Idag är en pissigt pestig dag

Jag är ledsen idag

O trött så in i bängen. Sov först till nästan elva innan jag masa mig ur sängen. Sen tog jag o E en promenix med varsin häst o så Ricko Västerbo runt. E tömkörde Lillen o jag hade Dallas med i grimma o grimskaft. Hade tänkt att jag skulle vakna till o bli lite piggare i sinnet utav frisk luft o motion men nixpix det blev nästan bara värre.

Igår var det begravning utav min älskade mormor... o så jag saknar henne. jag bröt ihop en stund där vid graven då vi skulle ta vårt sista farväl o släppa rosen på kistan. O bara att jag sitter här o tänker tillbaka på stunden så bryter jag ihop o gråter igen.

Det som också stjäl så mkt energi just nu är min mors beslut att skänka sin del av arvet till frälsningsarmen utan att först låta oss barn få välja om det är nåt vi vill ha.
Hon sa visserligen att var det nåt vi ville ha så skulle hon köpa tillbaka det från frälsningsarmen men hallå liksom... varför??

Jag förstår hennes tänk men jag förstår inte ändå... jag kan inte acceptera det riktigt. O det stjäl energi att jag går o grubblar o nöter i mitt huvud.

Gick o la mig igen o sov bort rätt många av dygnets ljusa timmar... vaknade halv sex sisådär... orkar inte ta mig för nånting...

J är hos sin bror o förfestar... han ska ut på 30+ ikväll... jag kände att jag orkar inte... så jag stanna hemma. Han hade först räknat lite kallt med att ha mig som chaufför men jag sa ifrån... o han har fixat en annan att skjutsa dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0