Äventyr

Igår var jag och vännen Sara ut på äventyr igen.
 
Queen med Adam Lambert på Friends arena var slutmålet.
 
Vi åkte efter 15- tiden mot Märsta och pendlarparkeringen. Där bytte vi till pendeln mot Solna. 
 
Kallt var det och vi båda hade plockat  fram vinterjackorna men ändå var det kyligt där vi stod o väntade på perrongen. 
 
Vi hade tänkt äta på Mall of Scandinavia innan föreställningen. Det hade nog typ precis varenda en med en biljett också tänkt.
Köer långt utanför varenda restaurang. Det fick bli hamburgare på Max. Mat är mat liksom.
 
Det tog en stunds vandring där inne innan man insåg vidden av exakt hur stor galleria det är. 
 
Btw så är toaletten där självspolande om man inte trycker på knappen tillräckligt snabbt efter uppstigning från toalettringen. Yep, jag var för saktfärdig med att dra upp byxorna. 
 
Efter mat gick vi förbi en godisbutik och passade på att fixa snackset.
Yep smileygodis ...
 
Köerna ringlade lååånga utanför. När vi kommit in och hittat våra platser så fick vi ha jackorna kvar på för det drog svinkallt från de vidöppna dörrarna där köerna var fortsatt riktigt långa.
 
När det väl drog igång så var det så bra det kan va när Freddie inte längre vandrar på denna jord.
 
Men jag kan inte låta bli att undra över folks behov av att få klunka öl. Folk sprang ut titt som tätt för o köpa öl. Går jag på spelning så vill jag väl njuta och se hela showen. Och jag kan ju inte tänka mig att de betalat mindre för sina biljetter än jag gjort för min.
 
Och det är väl mer regel än undantag att artister och band går av scenen för att få ropas upp igen och göra några extranummer. Det hör ju liksom till. Men en hel hög människor gick ut när de "spelat klart" första gången. De missade ju både "we will rock you" och "we are the champions". 
 
På vägen hem sjönk temperaturen utomhus. Som lägst var det -11° vid Heby ungefär, men det blev varmare och stannade på -7° när jag kom hem nångång efter 1 inatt.
 
I morse (nåja på fm) vaknade jag med sprängande huvudvärk och feber men stränga order av chefen att det var obligatorisk närvaro på arbetsplatsträffen gjorde att jag petade i mig en ipren och kollapsade i soffan tills den gjort nytta. 
 
Vi hade utbildning i sticksäkra insulinnålar. Det händer att folk sticker sig på nålarna när de ska hjälpa en brukare. Det ska inte kunna ske med de här nålarna. Det var sista utbildningstillfället och vi kommer inte få ge insulin om vi inte fått genomgången. Därav att jag tvingade iväg mig. 
 
Nu ligger jag återigen med feber och huvudvärk i soffan. 
 

Kommentarer
Postat av: marianne cargus

Härligt äventyr :)
Jag har länge stört mej på att folk har så bråttom ut....samma efter bio, jag vill sitta kvar smälta och se eftertexter och alla bara rusar ut.


Vi får försöka hitta på något äventyr tillsammans snart...

Svar: Ja jag sitter också kvar. Det finns ju filmer som liksom har nån liten knorr efter eftertexterna. Hörde talas om nån sån film för många år sen där alla gått ut typ när en liten kul twist spelades upp. Ja vi får försöka hitta nåt äventyr ihop.
Kalla mig M

2017-11-23 @ 21:37:16
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0