I wish - önskelista är en lista på sånt man vill ha va?

Hade tänkt skriva en önskelista tills jag fyller men insåg att det blev för jobbigt... 
 
Jag behöver en vattenkokare för den gamla har slutat värma (RIP vattenkokare) men jag vill inte ha vilken billig ful plastkanna som helst (den som nu vilar i frid var en sån nämligen). Jag vill ha en snygg stilren, gärna svart och rostfritt. Höga krav - maybe baby men varför alltid vara nöjd med vadsomhelstliksom??
 
Men iaf, jag skulle leta upp nån som jag vill ha (som inte kostar typ tusenlappen) men usch så svårt det var. Vet en som jag suktat efter länge men hittar den inte på nätet... (buhu synd om mig) den är i rostfritt och har så det lyser blått i nivåfönstret när man värmer vattnet. Har sett den hos nån brukare och insett att den skulle passa hos mig. 
 
Sen har jag också kommit på att jag vill ha en citruspress. Ja ingen jäkla vanlig manuell där man måste göra allt jobbet själv (en sån har jag redan)... nej jag vill ha en elektrisk. Och där går funktion före form (haha ja nån måtta på ytligheten får det väl vara).
 
Och så fick jag för mig att jag ville ha en sån där V-slicer. Det ser ju så enkelt ut när alla tv-shopförsäljare demonstrerar med ett stort leende på läpparna och det bara säger tjoff tjoff tjoff och så är det slicat och dicat (stavas det så?) rakt ner i skålen. 
Såklart har jag testat en sån också hos en brukare hahaha men jag vet inte om det är träning för o bli sådär effektiv o bara tjoff tjoff tjoff för när jag testade den till en janssons frestelse så ville den inte göra strimlor av potatisen HELA vägen utan sista snutten ramlade av och var bara en skiva iaf. Och ena löken fastnade i slutspurten precis i V.et av ställningen... aj aj risk för slicade fingrar också då ju. 
MEN IAF, en sån vill jag också ha... 
 
Hahaha bara köksgrejer hittills... men det är väl inge värre än när männen får kalsonger, strumpor eller en slips. Hur många slipsar kan en man rimligtvis behöva? Herr J äger nog inte ens en slips faktiskt så han är undantaget som bekräftar regeln kanske?
 
Sen älskar jag glas. Glaskonst, vackra dricksglas, snapsglas (som jag samlar på) glasprydnader.... 
 
Trädgårdskonst(igt). Inte nån trädgårdstomte i plast men betong, vindspel, järnprydnader, presentkort i trädgårdsbutiken hehehe
 
Trisslotter (helst med vinst på också ;) haha)
 
Men hepp, det blidde ju en önskelista iaf. Hahaha där ser man
 
Hmmm jag fyller ju inte ens jämna år så misstänker att jag får en bukett tulpaner och ett grattiskort typ. :P
 
Men men.... vad är väl en bal på slottet??
 
Ett år fick jag faktiskt ett par strumpor av en mkt kär vän (och godis också)... jag nötte ut de där strumporna och jag äääälskade dem. För att i gåvan låg det värme, humor och en tanke bakom. Det var ögon på dem och de var bara sååååå jag. Så det behöver ju inte vara nåt dyrt för att glädja. Det är tanken som räknas. 
Vet inte hur glad hon blev när jag gav henne en liter fruktsoppa på hennes födelsedag dock. Det var som ett litet internt skämt oss två emellan och de andra på jobbet fattade nog inte varför. Soppan tog ju hursomhelst slut mkt fortare än vad mina strumpor gjorde... hmmmm
 
Kan man lägga ut en önskelista såhär??? Tycker det känns lite väl mkt "vill ha vill ha - ge mig ge mig" men samtidigt så.... äh what ever. 
Mina fina strumpor (må de också vila i frid numera)
Trädgårdskonst kan vara en betongkruka fylld med vackra glaskulor
Eller en snäcka som har en historia bakom sig. Den här fick jag av min svägerska och den är från hennes brors fiskebåt för tydligen får de upp såna där ibland i näten.
En omplacerad liten prydnadsmus kan också vara trädgårdskonst. Den här hittade mina barn när de och herr J var o slängde sopor på återbruket och passade på att återvinna lite som var slängt i containern för tegel, cement och andra hårda saker.
 
Idag skiner solen från en blå himmel.... jag är ledig och ska nog passa på att njuta av en vacker dag så jag får mina mentala batterier laddade till helgen som är en jobbhelg såklart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0