Vi o vi....?

"VI" har visst bestämt att pga att vi blivit fler i personalgruppen så ska vi nu städa ur kylskåpet o var o en får ta hem det den har däri... sen ska där bara förvaras matlådorna... ?!!?!?
.
MIN matlåda består ibland av macka med pålägg... eller att jag köper nåt som räcker fler än en dag... o jag vill faktiskt ha macka till min mat ibland... iaf om jag har soppa på burk i kylskåpet.
Förstår inte hur det kan störa nån som åker hem o äter på sin lunch allt som oftast.... men det är mkt jag inte förstår....
.
Jag förstår inte heller varför jag inte ifrågasatte vilka vi var. För de VI'n jag frågade idag såg på mig o såg ut som frågetecken hela bunten.
.
Att spänna ut bröstkorgen och luta sig bakåt så man nästan tror att personen ska ramla baklänges när såna här påståenden bara slängs ut i luften gör ju inte att det blir särskilt mkt mer trovärdigt... inte heller harklingen som ska understryka sanningshalten....
Jag är rätt duktig på att studera folk o speciellt när de har särskilda tics för sig när de tänjer på den där berömda sanningen.
Det är dock inte alltid jag lyssnar på mig själv när jag säger till mig vad jag ser... japps jag är ju lite naivt blåögd ibland.
.
O nu med detta sagt så ska jag peppa mig till ännu ett pass som känns sååååå inspirerande.
Delad tur is so NOT the shit

Kommentarer
Postat av: Stina i Jordbron

Jaha jaja, då är alltså min helt nya räkosttub kastad nu då? :@

2012-05-13 @ 08:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0