Sunday what a funday

Jag hann somna en sväng där igår först faktiskt. Mentalt slut så det behövdes kanske. 
 
Men det gjorde att skogspromenader blev förbaskat sen. Ja med tanke på ljuset som försvinner snabbare för varje kväll. Och i skogen är det mörkare än ute på öppna fält. 
 
Men jag fann svamp. Lagom tills jag hade gett upp och tänkte gå hem så ploppade de upp.. Överallt. 
 
Ö V E R A L L T 
 
Plockade min lilla tygkasse full och det blev sisådär ett och ett halvt kilo kantareller. På slutet var det så skumt att jag började tvivla på att se stigen hem sen.
 
Måste nog gå en sväng förbi idag o kolla om jag fick med mig alla eller om det finns mer kvar som bara väntar på att plockas. 
 
Ja o sen var det ju möbleringen då. Jo när jag hade fått slumra på saken o gått min promenad så kändes det okej ändå. Såå jag fortsatte. Tills klockan rusat o jag dessutom slagit på tv:n o fastnat framför en film. O somnat i soffan också. Check på den liksom. Vaknar 3 sisådär o det är slutet av Hannibal på trean. Såå ja då såg jag klart på det innan jag la mig i sängen. Haha
 
Ägnade massa tid åt att ställa upp min glassamling igen. Jo jag är lite punktpedant. Vissa saker är jäkligt noga. Sen kan det se ut som hej kom o hjälp mig på massa annat. Är väl aspergern i mig. Jo nån släng av sånt har jag nog. Alla har vi nån grad av autism på autistspektrat. Visar sig olika mkt bara.
 
En del av min mer makabra samling.
 
Idag har jag gjort allt för att skjuta upp fortsättningen av mitt plockande  Blir nog bra bara det blir klart men jag är duktig på att prokrastinera även sånt jag vill göra. Haha. Ärligt så vill jag ju bara snäppa med fingrarna o poff så är det klart. Bibbedi-bobbedi-bopp liksom. 
 
Nu får jag nog avsluta kafferasten och göra ett ryck igen. Så jag hittar mitt hem igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0