Fredag

Ställde larmet för att gå upp och ringa vårdcentralen. Hmmm ja jag var visst för sent ute igen fast jag ringde strax efter 8.
 
Jag fick en tid för att bli uppringd 11:25. Jag tror, är ganska säker faktiskt, att alla läkartiderna är slut då.
 
Jag sitter här och försöker skriva ner en lista på symtom jag fortfarande har som gör att det kan vara befogad med fortsatt 25 % sjukskrivning. Min mage sa upp sig bland annat i månadsskiftet nov/dec och jag har inte haft någon aptit att tala om över hela jul och nyår heller. Det positiva är väl att vågen visar -4 kg men det vore fasen så mkt roligare om jag kunde äta mat utan att bli illamående bara jag tänker på att inta den. Jag drack Keldas Skärgårdssoppa i en vecka på jobbet för att det var vad jag kunde tänka mig att få ner öht. 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Tycker det är helt galet att dessa akuta läkartider tar slut direkt. Varför ens ha telefontid för akuta besvär då? *Ring nästa vardag*

Hoppas det gick bra med ditt samtal i alla fall!

Svar: jo konstigt nog gick det bra. Fick en vanlig läkartid nästa vecka faktiskt. woop woop, plötsligt händer det.
Kalla mig M

2018-01-05 @ 15:12:57
URL: http://mamafeelings.blogg.e
Postat av: Bea

När jag hade magkatarr så var barnmatspuréer det enda jag fick i mig. Men dom är iaf snällare mot magen och enkelt att ha i väskan/vid sängen om man behöver något snabbt.
Hoppas det löser sig för dig! Krya på dig & kram

2018-01-08 @ 05:35:04
URL: http://beabus.blogg.se
Postat av: Marianne

Jobbigt mär magen krånglar :(
Dessa akuttider är inte alltid för akuta besök, jag har fått de flera gånger..."hon har bara akuttider kvar, men jag sätter upp dej på en i morgon (eller vilken dag det nu blir?)" Så jag har undrat många gånger varför de ens har akuttider. ..


Den där kissen. ... <3 <3 <3

2018-01-11 @ 08:22:51
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0