Valentine's day

För två år sedan skrev jag på fb: En vis kvinna sa att alla 💜-dag betydde att hon skulle ta hand om sitt eget hjärta lite extra
 
Idag har jag jobbat 12-22. Jag fick sprida lite extra kärlek hos de gamla idag då.
 
Fast jag försöker nog att göra alla dagar till bra dagar. För helt ärligt. Det är liiite för mkt jippo över det hela. O liiite för mkt att ge de där ofrivilligt ensamma ännu mer ångest och oro.
 
För det första så är väl varje dag ett skäl bra nog att visa att man bryr sig om nån? Och varför måste det kosta? Varför måste någon tjäna pengar på att du ska visa just denna dag hur mkt du bryr dig om en annan människa? 
 
Och det är väl med sig själv man ska börja? Om man ser till att själv må bra, så är det lättare att sprida välmående och glädje till andra. För att återknyta till vad jag började dagens inlägg med.
 
Avslutar med ett par hjärtan iaf. 
 
Nu ska jag sova så jag orkar upp o jobba igen imorgon. 7-16 står det på schemat. Håhå *gäsp* 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Håller sååå med dig! Kommersiellt tjafs - när man kan göra det gratis...
Katten fick en mjölkflärp... Mamma fick min bokade kiropraktortid (okej, inte gratis att besöka honom men..)... Sonen fick nog! Av sin knäppa morsa som skojade och busade tills vi grät av skratt. Sambon fick mat - vilket han var glad för ☺️ Det var en vanlig vardag alltså 😎

2018-02-15 @ 12:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0