tisdag

Ledig dag.
 
Fri att fylla med vad jag vill.
 
Likaså var gårdagen. 
 
Jag tror jag ska säga som jag läste att nån uttryckte det på fb i en kommentar till en kompis som frågade vad alla gjorde där och då. Försöker göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt
 
För jag antar att det summerar det rätt så bra. Haha
 
Jag putsade insidan av ena köksfönstret igår. Men det andra måste jag röja köksbänken först och sen sitta uppflugen på nämnda köksbänk för att komma åt så det visar sig om det sker nu eller sen. Obestämt när sen isåfall. Haha.
 
Sen åkte jag och handlade också. För det började gapa tomt lite här och där i förråden. Tog med mig fjanten på en snabbrunda runt dammarna. Han gillar verkligen att få gå på promenad i stan. Man ser hur han har börjat öppna upp och inte vara så inbunden i sig själv utan faktiskt kollar runt och interagerar med allt runt omkring. Och på vintern kan jag som matte faktiskt också få en liten inblick i hur hans doftvärld faktiskt upplevs. För jag ser ju kissfläckarna samtidigt som jag ser hur han får sniff på dem på långt håll. Haha ganska kul men jag är nog rätt tråkig som matte för jag vill gå i ett lite snabbare tempo och inte stanna varannan meter för att han ska få sniffa i lugn o ro och sen kanske kissa lite. Så vid en sträcka där jag hade bra koll åt alla håll så fick han gå lös och roa sig själv en stund. 
 
Idag har jag gjort inte så mycket alls än så länge. Sovmorgon kändes skönt. Särskilt som Esther var helt tossig inatt och skulle gosaGOSA hela tiden. Jag blev riktigt arg på henne och till slut åkte hon ut och jag stängde dörren. 
 
En promenad i solskenet. Luftade kameran faktiskt. Första gången jag ens velat titta åt den sen jag kom hem från resan.  Men jag får se när jag sen orkar titta på bilderna. Det blir nog inte idag. Inte nu iaf. 
Mobilen fick också lite luft. Fotade fjanten när han fick stanna och sitta en stund. Idag tränade vi lite på det där med att inte hänga sig i kopplet. Jag tycker inte alls om när kopplet är helt sträckt. Han glömmer liksom av sig ibland och bara tuffar på i sina egna tankar och ärenden. Men några vändor med att jag helt sonika bytte håll och gick åt andra hållet fick honom att börja titta på mig och undra vad jag pysslar med. Haha han får inte glömma vem som är ute och går med vem. 
 
Grannhundarna stod i sin hundgård och skällde som tokar. Det bekommer honom inte ett smack och det är ju skönt iaf. Lika så en annan granne hade en liten fjant ute på gården men han brydde sig inte. Han bara är liksom. 
 
Just ja, nu kom jag på att jag fotade skuggan av honom när vi gick. Men då måste jag ju kolla på bilderna i kameran. Håhå så jobbigt det blev nu då. Jag vill se om det blev som jag tänkte mig men jag orkar inte ta reda på alla bilderna. Hahaha snacka om I-landsproblem deluxe.  
 
Nä, om jag skulle fortsätta med att göra så lite som möjligt under så lång tid som möjligt. I morgon är det jobb igen. Förvisso en väldigt chill arbetsdag då jag bara jobbar 12-17 och vi har apt under större delen av tiden. Så jag får sovmorgon OCH ledig kväll. Sen är det kvällspass torsdag och fredag och 7-16 både lördag och söndag så på måndag kommer jag vara död och då är det nog verkligen ingenting vettigt som blir gjort mer än det absolut absolut nödvändigaste. 
 
Så, nä jag tänker inte ha så dåligt samvete att jag vilar idag och fyller dagen med en massa ingenting. 

Kommentarer
Postat av: Stina

Duktiga Kodjo! I rätt hem och med åldern så verkar han gå från klarhet till klarhet❤️❤️❤️

Svar: Haha mja, han hittar på många hyss också ska gudarna veta. Men helt klart kul o höra han pipa av förväntan att få gå en runda i stan.
Kalla mig M

2018-02-20 @ 17:04:21
Postat av: Bea

Åh så söt fjant 😍 Nospussar

Svar: Haha ja jag kallar han fjant för han är en riktig fjant ibland. Ingen låtsasfjant 😂
Kalla mig M

2018-02-20 @ 20:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0