Tisdag

Jag satte mig en stund nu på kvällen och började bläddra igenom alla bilderna jag tagit med vanliga kameran. Det ni fått se i bloggen hittills är taget med mobilen. Om jag säger såhär: en hel jäkla massa bilder är det. 
Nu är det här dubbla kopior eftersom jag sparat i både jpg och raw men 970 bilder och det bara på det första minneskortet. Jag har ett till. Men det är inte alls lika många på det. Tack och lov säger jag nu. Hahaaaa.
 
Mååånga bilder på vågor är det. Måååånga. För man kan ju inte ta en bild på en våg och förvänta sig att man får en pangbild direkt. Nä, så därför kör man serietagning och har alltså hundratals bilder på samma våg i olika stadier. 
 
Jag har lagt upp några bilder i den andra bloggen.
--->Klicka här för att komma dit.<----
 
 
 
Jag har varit riktigt låg idag. Mest bara sovit. Jag vet inte om det är nåt skit på G eller om det är hemkomstblues för att jag är tillbaka i vardagen igen. I morgon är det dags för jobb igen. Det blev ändrat från morgonjobb till kvällsjobb. Skönt på ett sätt för då får jag sovmorgon och kan hinna samla ihop mig ännu lite mer först. 
 
Så mycket roligare än så blir det nog inte idag. 
 
Jag avslutar med en bild på en sten jag hittade när jag gick på stenstranden en morgon. Inte utan att den väcker tankar. Eller hur?

Kommentarer
Postat av: Marianne

Ja vad ska man göra med alla foton? Personligen så tittar jag hellre och oftare tillbaka i pappersalbum. Men det kanske ändrar sej....
Lite tufft att komma hem til kylan och börja jobba direkt...men men, bara att gilla läget..

2018-02-15 @ 22:50:44
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0