Semester

Igår gick jag en promenad i stan och frös som en tok.
Idag har jag gått en promenad ner till stranden och förvisso är vindarna kyliga nu på kvällen men det är iaf plusgrader och ingen snö så långt ögat kan nå.
Vi tog en promenad ner till stranden för jag ville få komma ner dit redan första kvällen. Och medan solen sakta sänkte sig ner mot havet så åt vi vår middag där. 
 
Tyvärr skymde ett groteskt tält min solnedgångsutsikt men maten smakade prima. Sjötunga walewska ville farsan gärna äta igen sen han tydligen ätit det vid nåt tillfälle. Döm om hans förvåning när den inte serverades på en traditionell planka utan på ett keramikfat. 
 
Det var ett konstigt ställe för å ena sidan serverade de groteskt stora drinkar i sjuka glas av stövelmodell eller gigantiska cognacskupor men å andra sidan hade de fina rätter som var av det lite dyrare slaget. 
 
Farsan sin vana trogen ville beställa vitt vin och en cola. Varför han envisas med den där colan övergår mitt förstånd. Säkert för att vitt vin "smakar kattpiss" som han uttryckte det redan förra året. Men ändå är det vitt vin han beställer. Jaja, den som vill kan ju försöka sig på sånt självbedrägeri o låtsas som att man då inte dricker alkohol. 
 
Åter till den där colan. Damen som kom med vår dryckesbeställning hade helt ignorerat colan och hans försök att påpeka missen resulterade bara i att hon frynte på näsan och resolut hällde upp av vattnet jag hade beställt till mig istället. Haha 
 
Som tack kanske för vår dyra matbeställning så bjöd de på ett varsitt litet glas av nån likör som säkert skulle menas vara aprikossmak men det smakade fluortant med en hint av aprikos. Ja asså inte själva tanten men fluorvätskan. 
 
Så nu är jag lite lätt tipsy efter ett och ett halvt glas vin och ett litet glas aprikosfluor. Billig i drift? Jajjamen.
 
Det blir nog kväller nu alldeles strax för det har varit en låååång dag. Vi började vår resa strax runt 3.30 i morse. 
 
Hursomhaver. Havet ...
 
Jag kommer gå ner dit varje dag. Känslan när jag satt där. Som en själslig orgasm. Det är så underbart att vara vid havet. Det ger mig energi och feelgood i hela kroppen..
I morgon åker kameran med. Ikväll kändes det ett tag som regn i luften så den blev kvar på rummet.

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh va härligt att du uppdaterar under resan också!
Drömmer mig bort till din värme, då det slog till med -11 grader här hemma helt plötsligt!!

Svar: Jag har fått rapporter hemifrån om temp mellan -18 och -21 idag på morgonen. Så jag valde rätt tid o åka.
Kalla mig M

2018-02-05 @ 11:19:39
URL: http://mamafeelings.blogg.se
Postat av: Marianne

Underbart ❤ men hur gick det med colan? Fick han ingen?

Njut ordentligt nu...

Svar: Haha nä han fick ingen cola.
Kalla mig M

2018-02-05 @ 16:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0