fredagsfeeling

Ledig dag.
 
Fri att fylla med vad jag vill.
 
Jag tog sovmorgon. Vaknade flera gånger under natten och drömde en hel massa tok. Jag har nåt svagt minne av att jag drömde att jag hade nonstop som underlag till kycklingar som egentligen var typ hundvalpar. Jag vet att jag tänkte att det är ju choklad och det är ju inte nyttigt men å andra sidan är de för stora för att få in dem i munnen än. Haha ja jag kom på att jag hade drömt så när jag stod i affären på kvällningen och skulle köpa hem lite godis och såg lådan med nonstop bland det andra lösgodiset. 
 
Orvar störde mig ett antal gånger genom att peta mig i ansiktet med tassarna och han var inte snäll nog att dra in klorna först heller. Kanske att jag andades för ojämnt eller nåt. Ett par nätter i rad har jag vaknat och varit sjöblöt av svett också. Jag tror att det kan sättas i samband med perioder när jag har mina apnéer kanske. 
 
Jag satte mig med en kopp kaffe vid soffan och tror ni inte att jag lyckades vicka ut koppen över hela bordet. Bordet i teak som inte tål det allra minsta fukt utan att det lämnar märken. *suck* Jag fick bordet av farsan förut och det passar så bra in i mitt vardagsrum men det är helt hopplöst att hålla fläckfritt. Tsss nåja, det ska väl synas att man lever i sitt hem.
 
Sen skulle jag hämta in en säck pellets och jorå, jag lyckades baxa upp den på axeln så den for i backen bakom mig och sprack och massa pellets for ut på garagegolvet. För det var precis vad jag behövde. NOT.
 
Jag började plocka o städa lite här hemma men så ramlade sonen in och meddelade att han inte bara hade stannat hemma från skolan idag för att de hade nån temadag som han vägrade va med på (hmmmm jaha?) men att han hade en klipptid ihop med sin far om en dryg halvtimme och behövde skjuts in. Jaha, ja nog för att jag hade tänkt åka in o handla men kanske inte just då. Förvisso hade halva dagen redan gått så det var väl lika bra o få tummen ur och fixa den där handlingen. 
 
Nu ikväll har jag lagt in ännu en bildbomb i Kilroybloggen. Och idag är jag inte så trött att jag glömt vad stället jag tillbringat en hel vecka på heter. Hahaha jag får ju skämmas men jag hade skrivit fel. Nu är det rättat iaf. 
 
Det är ju fredag så jag lägger in en feelgoodlåt.

Kommentarer
Postat av: Marianne

En sån där dag man helst skulle stannat under täcket...bussigt av sonen att ge dej en hel halvtimme att leverera honom på..

Svar: Eller hur. Speciellt med tanke på att det tar 20 min att åka. Men det gick bra. Han blev själv påmind av sin far såå det var inte med flit han gjorde så.
Kalla mig M

2018-02-19 @ 14:18:53
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0