T som i torsdag

Denna dagen alltså. Så trött innan jag fick åka hem. Mentalt trött. Totalt dränerad på energi.
 
Kollapsade o tog en powernap direkt jag kom hem. Sen ramlade farsan förbi o väckte mig tillbaka till verkligheten. Han frågade om jag hade nån verkstadsdomkraft liggandes. Men näe, den snodde ju exet med hem till sig. Nåja, var väl han som hade köpt den också iofs.
 
Tog en promenad ikväll med. Men inte lika lång som igår. Men raskare  Och la in ett par löpsteg mellan varven. Behöver få upp flåset lite. 
 
Tog en bild i morse på väg till jobbet. I fyrvägskorsningen här hemma. Tog en ny från typ samma vinkel nu när jag gick hemåt igen.
 
 
Få se om jag ställer till med lite mosverkstad ikväll eller hur jag gör. Eller så spar jag det till imorgon. På min lediga dag. Treledigt. Smaka på ordet. Rätt gött faktiskt. 
 
Chefen frågade om jag kunde ta en natt i början av september. O jag har ju bara väntat att frågan skulle komma. För jag visste redan att folk vill va lediga från nattpatrullen den natten. Javisst sa jag. Bäst att passa på o ta nån natt nu och då medan man minns rutinerna lite iaf. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilka kontraster på bilderna. Vackert!

Hoppas du kunde sova ut idag och att du får en skön ledighet nu. Jag ser fram emot helgen då jag slipper kliva upp med barnen och alla dess bestyr när det är skola igen!

Svar: Jag sov tills jag vaknade strax efter 8. Sen låg jag o mornade mig en stund till innan jag gick upp.
Kalla mig M

2018-08-24 @ 09:39:40
URL: http://mamafeelings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0