Missinasseninlägg

Ja nu kommer ett inlägg mitt i natten. 
 
Den här veckan jobbar jag natt på nattpatrullen. Första passet i natt. 
 
Jag är ringrostig som tusan, har ju inte jobbat natt på flera år. Men nattuggla i grund och botten så det går nog alldeles utmärkt bra. Iofs är vargtimmen alltid jobbigast. Och där är vi inte riktigt än. Men snart. Som tur är är det en lucka med jobben så jag kanske hinner vila lite.
Man får se mkt vackert när man åker runt på natten. Och vita blommor är som vackrast på natten när de lyser i mörkret.
 
Idag kom min ulliga Hedemorahöna fram med ett gäng små. Och häromdagen kom Hedelpooten med ett gäng. Så nu är det 16 små piips i hästboxen med sina mammor. Två hönor till har jag sett liggandes på ägg sååå det visar sig hur många små jag får.
 
Jag jobbade helgen som var. Slutade 22 söndagskväll och gick på 21 måndag igen.
 
Blev sent i säng o sov sådär. Min rygg bråkar lite bland annat. Måndag tog jag sovmorgon och sen tillbringades större delen av dagen på bästa sätt i trevligt sällskap. Vi for till V-ås och gjorde Erikslund. Men sen blev det ett snabbt byte till Hälla för intag av lunch på Max. Och lite kringelkrokar på småvägarna i en fin bil på vägen hem igen. Laddade lite må-bra-energi innan jag sen fick planera för mitt nattjobb med en powernap på ett par timmar.
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Så det blev små dunisar, vad roligt:)
Ursäkta en kanske korkad fråga,
När ni jobbar natt, har ni de ni åker till som behöver hjälp mitt i nätterna, eller är det de som använder trygghetslarm? Jag förstår ju att ni behövs på nätterna, men tänker att era kunder (kr vad man säger nyförtiden) sover då

Svar: Dels har vi fasta insatser med allt från såna som vill lägga sig senare än 21 och sen är det toabesök och blöjbyten och tittar (dvs man kollar att de ligger i sin säng o sover typ) och sen finns det de som larmar av en eller annan orsak.
Kalla mig M

2018-08-07 @ 03:57:23
Postat av: Marie

Men va spännande med en ny tjänst sådär! Hoppas verkligen att kroppen kommer i fas snart och att du trivs riktigt bra!

Så mysigt med små pälsbollar att kika på när de knatar runt.

Svar: Mja jag är bara utlånad den här veckan. Har fortfarande kvar tjänsten i Vfbo htj. Men vem vet. Det kommer bli lediga tjänster framöver så den som lever får se. Men kul att variera sig. Jag hittade ännu fler dunisar idag när jag vaknade efter nattjobbet.
Kalla mig M

2018-08-07 @ 13:00:45
URL: http://mamaeelings.blogg.se
Postat av: Beatrice

Halledusaness vilka som söta dunbollar <3
Av och till skulle jag vilja ha hönor, men har lite väl tätt mellan grannarna - så vet inte om dom skulle gilla det. Och vägen alldeles för nära, så lösa får dom inte gå :(

2018-08-07 @ 15:13:18
Postat av: Marianne

Aha, ja då var det till en liten del som jag trodde iallafall ;)

2018-08-07 @ 22:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0