Fredag

Jag har mått lite sisådär de senaste dagarna. Värmen tog kanske ut sin rätt lite. Sömnbrist och slarv med näringsriktig mat kanske också. Och förändringens vindar inte minst.
 
Idag har jag iallafall bara gjort saker för att vårda mig själv. 
 
Sovmorgon. Nåja lite grann iallafall. En snabbdusch innan morgonkaffet o sen ut o sola en kort stund innan jag skulle åka till stan för att träffa vänner o käka lunch. 
Mums så gott det var. 
Och så välbehövligt att få sitta o bara vara. Ingen koll på klockan. Ingen påtvingad social samvaro. Bara människor jag trivs med och har kul med. 
 
Sen en snabbis på stan o kolla kläder. Jo det blev en snygg top från second hand. 
 
Vi skildes åt och jag tog en sväng genom stadsparken. Strosade utan press eller tidtagning. Jag kan inte ha så jag mäter sträckan utan att vilja tävla med mig själv så jag satte aldrig igång endomondo. 
Det blev ett gäng bilder tagna. 
 
Mååånga bilder blev det. 
Jag satte mig på stenkanten runt en fontän o filosoferade en stund. Hörde ett barn säga till sin mor- eller farfar att man får iallafall inte bada där. Hrmm undrar om jag nu satte griller i huvudet på den ungen så nästa gång de passerar så kommer han vilja sitta där. För det gjorde ju den där tanten. Haha
Sen åkte jag o handlade hem lite smått och gott inför jobbhelgen som väntar.
 
Verkligen konstig känsla att veta att nu är det verkligen bara till mig själv jag handlar. 
 
Men jag har haft en bra dag såhär långt. Och jag tänker fortsätta ha en bra kväll. Just me myself and I. 

Kommentarer
Postat av: Marie

Låter så rofyllt på något vis.
Ska helt klart försöka ta åt mig av lite sånt när barnen börjar skolan och jag blir ensam om dagarna igen. Ta hand om mig själv liksom. Nu går allt åt till barnen och våra lediga dagar tillsammans, även om jag njuter av det så är jag såklart trött men lycklig när jag går och lägger mig!

2018-08-04 @ 10:39:24
URL: http://mamafeelingsblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0