Torsdagstankar

Uj uj, hur mkt tok kan man drömma ihop? 
 
Drömde om två hundar som fick valpar samtidigt typ. Men ett barn hade samlat ihop alla valparna i en hög vartefter de kom så de låg utan son mamma. Men hade redan hunkit bli så stora att de öppnat ögonen o börjat röra sig lite. O sen när de fick komma tillbaka till sina mammor så var jag osäker om de låg hos rätt mamma. För det var rätt blandade storlekar på valparna hos båda. O jag drömde annat tok också men det är ett enda sammelsurium och blurr så ingen idé att ens försöka få ner på pränt. Jag blev osams med exet iaf. Eller rättare sagt så i drömmen så slängde han ur sig ett hot om att inte hjälpa mig med något som jag inte ens hade bett om att få hjälp med. Haha o jag blev så arg på han i drömmen för att ens tro att jag var helt jäkla hjälplös utan honom. 
 
Nåja, jag tog sovmorgon idag men nu är kaffet urdrucket, mackorna uppätna och jag tänker fylla dagen med en massa ingenting. 
Eller rättare sagt. Saker jag vill göra bara. 
 
Jag såg en uppmaning på fb i ett inlägg om att vara någons färgklick idag. För att göra världen till en bättre plats imorgon.
 
Så det satsar vi på. Eller?
Godisskålen är från påskas så jag sitter inte med en massa gotta idag. Men den är en färgklick så därför hamnade bilden här nu. 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Vilka drömmar :)
När jag drömt att Janne sagt eller gjort något elakt, har jag varit skitsur på honom en lång stund efter att jag vaknat, haha...

Svar: Ja jag brukar också va sur länge men nu insåg jag att det bara var en dröm o den var så konstig att jag inte ens var så sur när jag väl vaknat.
Kalla mig M

2018-04-06 @ 00:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0