Söndagstankar

Äntligen är jobbhelgen över.
 
Frös som en tok igårkväll efter jag lagt mig. Så tänderna skallrade. Drog på dubbla yllefiltar utanpå täcket och då somnade jag väl till slut för jag var galet trött också.
 
Natten fylldes av tokiga drömmar. Drömde om en skuggfigur bland annat som höll sig i mitt hem och skrämde skiten ur mig men jag sa åt den flera gånger att försvinna ut ur mitt hus. Och slutligen fick jag sista ordet. Men när man vaknar till o inte törs somna om riktigt.
 
Sen drömde jag om att jag hade annat jobb men jag hade ingen koll på vad jag skulle göra och kände mig ganska vilsen. Min arbetsgivare var nog nån sån där med en butik med grejer för måendet. Fast det var hälften bluff o båg insåg jag. 
 
Jag tror jag vet vad drömmarna ville säga mig. Det är ju så att det undermedvetna använder sig av vad som finns i verktygslådan och komponerar utifrån det. Jag kan delvis ana iaf vad drömmarna vill säga. 
 
Skuggfiguren hade en väldigt utmärkande färg på överkroppen. Som en tröja i lysande färg och resten i svart. Jag såg en hund ihop med skuggan vid nåt av tillfällena. Jag antar att skuggfiguren egentligen var jag själv och hunden således fjanten. 
 
Det var nog tur att jag ställde larmet i morse för annars hade jag kanske försovit mig till och med. För så trött var jag fortfarande i morse. Men ingen feber eller mer sjuk än vad som är normalläget på mig (haha) vilket jag befarade igår när jag frös. 
 
Började frysa ikväll igen när jag åkte hem från jobbet. Ångesten har beslutat sig för att hänga med mig igen också. Så på vägen hem bestämde jag mig för att ge den en resa som heter duga. Jag säger inte mer än så så har jag inget sagt men min bil fick lite frisk luft kan vi säga. Och radion drog jag upp så högt det gick när Roxette pumpade ur högtalarna. Adrenalinkick av ljudnivån och resan. Mmm ska ångesten hänga med mig så får den spänna fast sig för nu åker vi. Jag är trött på att kura under filten med herr Ågren. Det har vi testat alldeles för länge. 
 
I morgon en ledig dag men ingen vila, ingen ro. Grannen begravs på fredag och farsan vill få ordna med att skänka till en fond så han hämtar mig på fm. 
 
Så bäst jag kryper ner i sängen o sover sju kvart i timmen.
 
Jo just ja, jag vaknade till en "överraskning" idag upptäckte jag. Men det tar vi en annan gång. Orkar inte dra det nu. 
 
G'natt
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag hoppas verkligen att natten har gett dig lite mer sömn och att du får en bra måndag!!

Svar: Vaknade i tretiden o snurrade några varv i sängen innan jag somnade om
Kalla mig M

2018-04-09 @ 10:13:59
URL: http://mamafeelings.blogg.se
Postat av: Marianne

Konstiga drömmar brukar komma till mej, tillsammans med feber eller när jag är grymt trött. Du verkar ha/vara båda delarna.

Ångesten...har du någon aning om vad som utlöst den nu? Kan det ha med årstiden att göra?
Jag har haft två panikångestattacker nu under helgen och kämpat hårt emot den tredje som jag lyckades jaga bort.....innan dessa är det nog ett par månader sen sist.

Svar: Jodå jag har ett hum om varför jag har ångest. O jag resonerar som så att fine, häng med mig, men jag tänker inte bry mig så mkt i dig. Men ja, jag ska erkänna att jag är låg idag. Den tiden i månaden. Pms o snart dags för "the bloody waste of fucking time". Så jag gillar läget o förbannar hormonerna.
Kalla mig M

2018-04-09 @ 10:16:57
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0