Tisdag

Alltså den där sandmannen slarvar med sitt grusande. För vilken natt i ordningen vet jag inte men jag vaknade och låg sömnlös ett bra tag.
 
Ja, att katterna härjade i sovrummet gjorde väl sitt till för att väcka upp mig förstås. Jag blev så full i skratt igårkväll för ena lillkissen hade redan gått upp till sängen när jag väl kom dit. Strax efter mig troppade nästa lillmissa in genom sovrumsdörren och hoppade upp i sängen. Sen ramlade både Enza och Orvar också in och upp i sängen. Den enda som inte kom med upp var Siri. Hon var väl mer än lovligt nöjd att få ligga i ensamt majestät nånstans på nedervåningen. Iaf så frågade jag om katterna tänkte ha sammanträde i mitt sovrum på kvällskvisten. Och vem sjutton kan med att slänga ut dem när de så uppenbart vill vara med matte.
 
Men när jag blev väckt mitt i natten så åkte de ut de som härjade och inte höll sig lugna och stilla. Det blev bara Enza kvar. Sen stängde jag dörren. Men innan jag stängde så hann jag med att slå i armvecket i dörrhandtaget såklart. Gjorde rackarns så ont och jäklar vilket blåmärke jag har idag. 
 
Idag ställde jag klockan och gick upp i någorlunda tid. Jag skulle ju hinna fixa här hemma innan vi (jag, brorsan och hans fru) skulle åka och fira min farbror som fyllde år i söndags. Sen gick hela dan. Jag blev kvar lite längre än de andra och sen åkte jag efter in till stan för brorsan hade en sak inbokad och ville ha min hjälp med att hämta ungarna från dagis. Efter det blev jag kvar bara ändå och jag och svägerskan passade på att övningsköra lite i stan. Hon kände sig osäker på de enkelriktade gatorna och lite sånt. Vi tog ett parkeringsövningspass också. Jag gav mina bästa tips för att hålla koll på var bilen är och hur jag brukar göra. Det enda jag inte kan tipsa om är fickparkering för den har jag mindre koll på. Svägerskan var iallafall mycket nöjd med min insats och tyckte att jag hade en ny karriär att satsa på. Mja, hjärnan fixar nog inte att vara pedagogisk hela dagarna. Haha
 
I morgon är det jobbdag så jag borde vara klar för natten. Hrmm, det är jag INTE kan jag säga. Men jag tänker inte göra så mkt mer än att natta djur och göra mig klar. Matlåda kanske kunde vara bra också förstås. Rödbetsfalafel, couscous och lite ajvar skulle kunna vara göttigt i lådan. Går snabbt att slänga ihop också. Couscous ska ju bara blötläggas 5 min i kokhett vatten så är det färdigt sen.
 
Nähä, sätta fart så jag inte missar kvällens dejt med JB. Han verkar snarstucken nu för tiden. 

Kommentarer
Postat av: Bea

Ja, ibland blir det för mycket av det goda. Syftade på mysisarna som hade sammanträde i din säng 😍😻 Jag har EN katt... fast vi räknar honom som tio ibland 😂
Krya på det blå armvecket, så ska jag havet allvarligt snack med JB! Han har nonchalerat lite väl många nu......

Svar: Ja de kan vara lite mkt ibland. Idag är jag färggrann värre. Jag tog en melatonintablett igår så sov jag rätt gott faktiskt.
Kalla mig M

2017-09-27 @ 08:06:00
Postat av: Marianne

Mysigt med katter i sängen när de SOVER...men de är ju nattdjur så...

Rödbetsfalaffel? Berätta

2017-09-27 @ 14:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0