onsdag

Den här dagen har varit sååå tröttsam. Jag var tvungen att sova middag till och med. 
 
Mot kvällningen tog jag med mig hunden, en katt och i princip hela flocken med höns för att kolla svampläget strax utanför gården. Haha ja det var väl bara hunden som jag hade tänkt ha med mig men katten tyckte visst att hon behövde få lite egentid med matte i skogen. Och hönsen, ptja, de var väl sugna på nåt gott att äta och verkar tro att jag är en vandrande matbar eller nåt. De stannade tack och lov vid vägskälet och vände hemåt igen. 
Kelpien for runt som ett torrt skinn. Så stundvis såg kattan ut som tudorkatten. Jag försökte hinna fånga ett sånt moment men ah, ni ser ju. Bara sudd och hon hann ju börja tänka flykt till och med. Hon var så envis o skulle med dock att hon till och med följde med över ett riktigt blött ställe som jag vadade genom. 
Jag funderade ett tag på om jag skulle ha gått hem och hämtat riktiga kameran men näh, det fick duga med mobilkameran. Men jag kanske luftar den nån dag snart. Det fanns en hel massa olika svampar som ploppat upp nu när regnet kom på allvar.
O så var jag tvungen att fota den här tallen som ångrade sig och växte tillbaks igen. Haha jag vet inte vad som har hänt här men det såg lite kul ut. 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Haha! Vet hur det är då man ska försöka föreviga de små liven under tuppjuck-racen (hahaha igen... TUPP...)
Och bilden på tallen..... WTF?! ;) Kul bild!

2017-09-07 @ 08:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0