onsdag och fototankar

Äppelkakan gick åt på jobbet.
 
Jag luftade kameran en kort sväng när jag kom hem från jobbet. Jag kom nämligen på hur jag skulle ta bilden till temat accent på fotoutmaningen 365 som jag deltar i med min fotoblogg. Svaret fanns närmare än jag trodde. Haha ibland blir man bara lite hemmablind. Hur hemmablind får ni se om ni kollar in hur jag löste det.
 
Jag försökte få lite bilder på de små krabaterna också men de håller sig ju inte stilla direkt så det blev mest bara sudd. 
Som här på lilla Maja (som snart ska flytta till brorsan och hans familj) och mamma Siri. Men håll med om att hon är så bedårande söt att man nästan smäller av. 

Kommentarer
Postat av: marianne

Oj så god den där äppelkakan ser ut...vattnas i munnen på mej trots att jag inte normalt äter sånt där.

Men duuuu....den kissen alltså, hur ska du kunna lämna från dej henne? Är det verkligen lagligt att vara så söt?

Svar: Haha ja du ser. Den ÄR riktigt god. Ja lilla Maja ska inte flytta längre än till brorsan som bor dryga 2 mil bort så jag kan ju hälsa på så ofta jag vill.
Kalla mig M

2017-09-14 @ 09:31:48
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Marie

Men alltså du och ditt bakande.
Idag har jag faktiskt köpt hem äpplen. Inte som barnen får ta med sig till frukt till skolan imorgon. Nej, jag ska baka en äppelpaj. Så det så. Nu har jag längtat tillräckligt. Imorgon blir det paj. Punkt slut ;)

Önskar så att jag kunde ha katt (eller hund också för den delen) de är ju så himla fina. Och gosiga.

Svar: Haha ja jag har visst fått lite dille på att baka just nu. Syns på vågen också tyvärr men men. Dillet går nog över snart. Jag brukar göra saker i perioder sk periodare 😜
Kalla mig M

2017-09-14 @ 13:50:32
URL: http://mamafeelings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0