måndag

Regn och rusk idag. Blöh.
 
Kallt och uschligt med andra ord. Jag sitter under en filt på kökssoffan och slösurfar just nu. Svängde ihop de där chokladbollarna jag längtat efter sen i fredags. Men receptet sa ca 30 st. Jag undrar i mitt stilla sinne exakt hur små bollar man måste rulla för att få ihop till 30 stycken. Nu blev det 25 så jag var inte så långt ifrån ändå men hallå liksom. De är ju en munsbit bara. Några fick åka direkt ner i frysen. Sonalyckan fyller om tre veckor och det kunde väl va behändigt med nåt gott att ta fram ur frysen. Hrmmm som om ... 
De lär ju vara uppätna långt innan dess om jag känner min son rätt (eller mig själv för den delen).
 
Jag fundrilundrar på om jag skulle svängt ihop en sats jordnötskakor också. Bara för att jag kan. Bara för att de är så jäklans goda. Då skulle jag ju försöka slänga in några av dem också i frysen såklart. Hrmmm ja just det ja. 
 
På mitt jobb har vi haft ett litet annorlunda uttal av facebook efter att vi hörde en ngt äldre man uttala det så. Ja, nu är det väl typ ingen kvar utav den arbetsgruppen som fattar det interna skämtet men det har fastnat i mitt huvud. Mannen sa fasebok och är man inte så bekant med engelska så kan det ju faktiskt bli så. 
 
Ja vart ville jag komma med detta då? Ingenstans mer än att jag ville nämna faseboken och att man kan hitta en del tänkvärda saker där. Nu hittade jag några bilder som jag kunde relatera till och ville dela dem med er. 
 
 
Bilden här ovan länkar till konstnärens hemsida. 
 
Kattungarna hämnades på mig för att det regnar så de inte kunde få gå ut. De hade vattenlek i hundens vattenskål istället. Det blev blött på golvet kan jag säga. 
 
Jag måste svänga förbi en affär idag också. Det börjar bli bara slut kvar på mjölk och ost bland annat. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0