Atchoo - prosit

Jorå, stolparna är nertryckta. Han kom förbi idag. Med maskinen och en kärra som innehöll lite grusrester. Sånt som man grusar mot halkan med. Och mitt i allt lyckades han tappa koll på var grävarmen på traktorgrävaren var så den tog i en lågt hängande kabel när han skulle åka förbi och vips var den nerriven. 
 
Tredje världskriget hotade att återigen utbryta men vi lyckades väl på något vis ändå sansa oss och faktiskt få det som skulle göras gjort. Nu måste bara kabeln tillbaka på plats också. Vajern räckte inte längre till, så det får va till en annan dag. Det var ju bara ett uthus som plötsligt inte har belysning. Och frysboxen som inte får ström men det finns skarvsladdar så maten blir inte fördärvad iaf. 
 
Förkylningen höll sig i schack medan vi stolpade upp hagen. Men nu ikväll är det rent bedrövligt. Näsan rinner. Det fick bli en kopp te med ingefära och apelsin och så en klick honung däri. Jag ska nog ta en alvedon också. För huvudvärken är med mig. Jag slumrade en stund i soffan på kvällningen men det blev inte så mkt bättre.
 
Snart dags att natta djuren och göra iordning mig. En ny arbetsvecka börjar i morgon igen. 
 
 
Atchoo det nös jag på. *snörvel*
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Men usch då.. Hoppas att kabeln kommer tillrätta snart igen!

Här är det förkylt ännu också. Trots att jag enbart vilar så går den in i andra andningen nu. Suck!
Krya på oss båda!

Svar: Tack för krya-önskningarna. Ja krya på dig tillbaka också. Kabeln hänger på sniskan fortfarande. Gissar mot helgen fast inte är det optimalt att vänta så länge
Kalla mig M

2017-11-13 @ 14:11:36
URL: http://mamafeelings.blogg.se
Postat av: Marianne

Hoppas kabeln är på plats nu igen, men har du frysen i ett uthus? Har du värme där? Du vet att den jobbar hårt om den står kallt?

Krya på dej nu....

Svar: Tyvärr ingen värme. Jag har inte riktigt plats för den inomhus så det får stå där den står. Jag vet att det inte är optimalt men men ... kabeln inte på plats tyvärr. Gissar att det kommer dröja till helgen typ. Annars kan hända att jag får ett utbrott igen.
Kalla mig M

2017-11-13 @ 14:59:46
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0