nämen kolla

Kablonk så kom det efter.
 
De två senaste dagarnas aktiviteter där jag varit pigg och alert tog ut sin rätt och jag var bra mörbultad och trött i morse när jag klev upp för att skjutsa sonen till bussen. Så när jag kom hem igen var det ingen annan råd än att bums krypa tillbaks i sängen och dra täcket över huvudet för några timmar till av sovande.
 
Det var väl tur att jag ställde klockan på ringning för de där timmarna gick fasligt snabbt. 
 
Idag var det dags för att återgå i arbete igen efter 6 dagar ledigt på schemat. Idag var det bara utbildning. Genomförandeplan och dokumentering. Jag har ju varit med på den utbildningen en gång förut men det var 5 år sedan och det är alltid nyttigt med uppdatering. Men 3 timmar i en lokal och lyssna på någon som pratar och pratar och dessutom har något problem med näsan så det liksom stockar sig ibland blir jobbigt. 
 
Sen åkte jag förbi en kompis. Som hon sa till sin make när han ringde, M kom förbi och gav mig skit. Jag slängde av en säck hästskit nämligen och så pratade vi bort en halvtimme sisådär. 
 
Förbi affären och köpte lite fikabröd o en del annat onödigt som bara slank med ner i korgen. 
 
När jag kom hem hade exet redan kommit och det här var vad jag kom hem till.
Man ser ju faktiskt nästan vad det ska bli. 
 
Och svisch svosch så kom resten av reglarna upp också.
Färgen räckte ju inte som sagt var så det ser lite lustigt ut. 
 
Och apropå lustigt så skulle man kunna tro att det är ett lusthus som byggs men njä. Däremot så lät han inte helt främmande till att faktiskt bygga ett riktigt lusthus åt mig (tillsammans med mig) när det här är klart sen. 
 
Nej, det här ska bli en voljär åt mina vaktlar.
Tre av väggarna ska bli hela och tre ska nätas. 
 
Dessutom vill jag ha ett duvpar boendes där som ska kunna flyga ut fritt sen. Det kräver ett system där jag kan skärma av duvornas bolåda så de endera har tillgång till voljären eller bara kan flyga fritt. För även om vaktlar är marklevande så kan de flyga uppåt och ta sig ut om det bara finns en lucka. Men jag har klurat på det också.
 
Kolla bara så fina de är. 
 
 
Bilden är lånad från nätet. Klicka på bilden för att komma till sidan jag hittade den på. 

Kommentarer
Postat av: Skyttlat

Hej!
Kul att Du hittade till min sida!
Vilken fin och spännande blogg Du har? Roligt med djur. Själv har jag också haft en massa. Mest hundar, katter och hästar. Nu har jag bara en hund kvar. En Collie som heter Klicker. Börjar bli för gammal och orkeslös ;) att ha någon mer, så det blir min sista. Får satsa på vävningen framöver.
Kikar in fler gånger här. Tills dess får Du och menageriet ha det så gott! Kram

Svar: Oj, tack för dina fina ord. Jag kikar nog alldeles säkert in hos dig fler gånger också. Handarbete är något som också ligger mig varmt om hjärtat även om det sen ett antal år ligger på is. Men rätt vad det är så kanske jag tar upp det igen. Blev helt klart sugen att väva plädar när jag såg dina bilder.
Kalla mig M

2017-05-12 @ 08:48:32
URL: http://www.skyttlat.se
Postat av: leila

Hej. Oj vad långt ni kommit med bygget. Kommer bli skitabra :)

Svar: Går fort när man förberett alla delar så det bara är att montera 😉 blir nästan som från ikea då ju 😂
Kalla mig M

2017-05-12 @ 13:36:57
URL: http://leilasfoto.se
Postat av: Marianne

Men åhhh så fina....

2017-05-12 @ 22:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0