fredag

Jag satt här nyss och hade dåligt samvete och kände mig lat för att jag är hemma från jobbet även idag. Men nej, varför ska jag känna så för?. Jag har faktiskt fortfarande inte fått i mig ett riktigt mål mat och bara att dricka ett glas juice skapar molande i magen. Hur hade jag tänkt att jag skulle orka jobba när jag inte får i mig tillräckligt med energi? 
 
Alltid den där pressen att vara duktig. Men idag ska jag iallafall försöka med lite fisk tänkte jag. Det är det enda som känns lockande. Frukost blev en skiva kanelknäcke och yoghurt.
 
Igår fick jag "panikångest och depressionskortet" kastat mot mig av en människa som försökte ursäkta sitt tarvliga beteende med förklaringen försvarsläge. 
 
Nej tack. Använd inte det kortet mot mig. Det funkar kanske på folk som inte har en susning om psykisk ohälsa. Men oavsett mående får man stå för sina val och gärningar. Inte ens på ett stödboende för psykisk ohälsa får de göra som de vill utan att ta konsekvenserna av sitt handlande.
 
Ikväll skulle vi haft trevligt med jobbet. Ätit god mat och spelat nåt som heter Bowls. Nu har jag sagt att jag inte kommer med eftersom min mage inte skulle palla att äta på restaurang och jag orkar inte vara social på det viset. Men det känns bra surt ska jag erkänna. Jag får trösta mig med att det kommer fler gånger.
 
Jag får fortsätta knalla runt här hemma i min egen takt och försöka städa undan efter magsjukan. Det hamnade en del tvätt i blöt i en balja ute på gården och igår tvättade jag undan det mesta men har ett par tröjor kvar. Handdukarna jag tvättade igår ligger kvar i maskinen för jag orkade inte ta rätt på det då. 
 
Oj så roligt inlägg det inte blev. Sorry men jag är inte roligare än såhär när jag är sjuk. Ja det går bra att tycka lite synd om mig. Hehehe nä jag ska inte dra "men det är synd om mig för jag är sjuk kortet", jag var bara lite sarkastisk. 
 

Kommentarer
Postat av: Anki

Synd att du hade magsjuka annars hade du fått besök av en svettig lillasyster på cykel igår kväll.. 😉 Krya på dig och tänk på dig själv, man får va egoist.. 😘

Svar: Haha ja du hade gärna fått komma ändå. Jag var bara matt i lacken igår och illamåendet som inte släpper taget riktigt. Men gissar att det hade varit svårt att komma igång o cykla igen sen kanske?
Kalla mig M

2017-05-19 @ 10:52:59
Postat av: Anki

Då hade jag ju kunnat fyllt på med energi, så då hade nog gått lättare.. 😉

2017-05-19 @ 11:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0