En lång dag

Svägerskan frågade igår om hon fick komma över idag och klart hon fick.
 
En hel dag full med allehanda sysslor. Hon mockade ut ena hästboxen åt mig. Det var mer än välbehövligt att tömma ut. Sen röjde hon en rabatt också. 
 
Jag? Jag städade ur kylskåpet och torkade rent alla hyllorna och väggarna. Dörren blev ogjord men finns fler dar. Däremellan tog vi pauser med kaffe o fika.
 
Sen efter brorsan hämtat ungarna på dagis så kom de ut och så grillade vi. Kycklingfileer och korv. Exet kom över med två containrar och började rensa sopor. Han fick också mat såklart. O farsan kom över o tog en korv med bröd. Han äter inte kyckling om han slipper. 
 
Ungarna fullkomligen dyrkar sin kusin - unge herr J, och hängde i hans rum och spelade dator för glatta livet. När de inte studsade hejvilt på studsmattan förstås. 
 
Under ruvhönan hade det inte hänt så mkt på morgonsidan. En pycklis var på G men hade inte kommit så långt. Nu när jag nattade djuren så hade 5 ploppat ut. Men hon har ju fler ägg kvar än. Men det luktar inte smultron direkt under henne så nåt ägg är säkert ruttet. 
 
Brorsan mockade ut den andra boxen efter maten så det var bara för mig att bädda rent åt pållarna sen.
 
Tack o bock. 
 
Inga bilder blev tagna under dagen 
Bara den här på en slyngelpycklis som sprang efter "mamma" dvs mig i morse direkt efter utsläpp.
 
Nu ska jag spola av mig innan jag kryper under täcket. Fötterna fick sin frihet idag så nu är de redan svarta som synden.  #barfotadag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0