Fredag

Så surt.
 
I förrgår tog jag en hel massa fina bilder på segelbåtar och krabbor o så. Och så laddade jag över dem till datorn - trodde jag. Så igår raderade jag bilderna från minneskortet för att kunna fota fler bilder. 
 
Ikväll när jag skulle kolla på bilderna efter att ha laddat över nya bilder så var den mappen tom. Åh så surt det känns.
 
Där var riktigt fina närbilder på krabbor i sanden och på berghällen. 
 
Men men. Shit happens ...
 
I morrn kommer min bil ner hit. Jag gissar att hemresan kanske blir först på söndag. Men jag hinner nog inte fota nya krabbilder imorrn. Väder och vind måste klaffa. Samt att det kanske inte ens blir sådana aktiviteter imorrn ändå. 
 
Idag har jag iaf gått två runt i två slingor. Jungfruslingan på Hönö och Hälsöslingan på .... *trumvirvel* Hälsö såklart då. 
 
Sen bjöd guiden mig på fika vid ett kafe i hamnen på Hälsö. Jösses en sån god hallon- och björnbärspaj jag åt. To die for.
Jag kan rekommendera Eva's på Hälsö för den som har vägarna förbi. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men fy sjutton vad ledsamt och irriterande....jag är alltid rädd att göra så, så jag tittar att bilderna finns på datorn innan jag raderar.

Svar: Ja jag brukar dubbelkolla om jag är osäker men vi var på språng till nya äventyr när jag kom på att kameran skulle med. Det får bli ett nytt besök en annan gång med nya chanser att fota.
Kalla mig M

2017-07-23 @ 00:07:28
Postat av: leila

Men fysjutton vad tråkigt. Men som du säger. Shit happens. Men efterrätten ser fasligt god ut :)

2017-07-25 @ 20:28:14
URL: http://leilasfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0