Onsdag

Är huvudet dumt får kroppen lida.
 
Jag lyckades kotta mig lite i fingret igår. Ett hack med kökskniven rakt över knogen. Ja det var så idiotiskt att jag får skylla mig själv.
 
Trodde att jag skulle behöva sy men icke. Det skulle visst räcka med en häfta över snittet. Blödde galet mkt i början. O böjde jag på fingret så glipade såret och det började blöda igen.
 
I slutänden kunde jag ha gjort ett snyggare bandage än vad läkaren gjorde. *bortkastade pengar* 
 
Jag är utan bil för tillfället eftersom bränsleslangen börjat läcka rejält. Därför blev jag tvungen att gå ut på fejjan o efterfråga skjuts till vårdcentralen. Satt i telefonkö över en halvtimme för att få en sjuktransport o ändå kom jag inte längre än till köplats 7. Betade av från 22 i början. Facebook hjälpte mig betydligt snabbare. Hahaha
 
Snön kom igårkväll. Jag har fått låna bil av herr J men den har fortfarande sommardäcken på. Ska halka till jobbet för APT om en dryg timme. Men än så länge ligger jag i soffan med pälsbollar över mig. Älskade gosedjur. Kelpien försökte också få komma upp i soffan men gav upp.
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men vad skulle det vara bra för? Att skära dej...det blöder ordentligt i händerna..usch, fb är bra ibland;)
Kör försiktigt nu i slasket

Svar: Jadu, jag frågade mig det samma. Skyller på utmattad hjärna som inte kan göra riskbedömningar. *suck* kom både till o från jobbet utan problem iaf.
Kalla mig M

2016-11-02 @ 16:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0