Oh what a day

När jag vaknade i morse så hade jag en fråga på messenger från min vän och tillika kollohundens ägare. Den löd; vad gör du idag?
 
Eftersom jag inga planer hade så ville hon ha mitt sällskap till Falun idag. Hon hade två biljetter till Cirkus Cirkör men hennes andra hälft är för tillfället immobiliserad pga ryggsmärta så hon hade inget sällskap.
 
Såklart jag hakade på. Vem vill missa ett tillfälle att få se en sån föreställning? Inte jag iaf.
 
Det handlade om gränser. Om människor som flytt, om gränser man sätter för sig själv, balans, att våga ...
 
Vilket skådespel. Vilka akrobater. Vilken timing och vilket samspel. Symbolik. 
 
Jag hörde först talas om Cirkus Cirkör för 20 år sen sisådär. Då gjorde de en föreställning utomhus, på en asfaltsplan, med balansakter, bisarrhet och crazyness. De blåste upp en jättestor ballongboll på någons huvud o sen klev han in i bollen/ballongen. Det är vad jag minns bäst från det tillfället. Haha
 
Inga bilder från föreställningen men några från programbladet.
 
Tack Stina för en riktigt trevlig eftermiddag/kväll. 
 
Vi avslutade med att beställa pizza i Karlbo (nästan hemma) och sen skildes våra vägar där jag blev upphämtad vid 13.30 och jag tog bilen och åkte hem. Pizzan med mozzarella och parmaskinka smakade finemang och som efterrätt blev det ostkrokar till ett glas rött. 
Kollohunden ville också ha ostkrokar sa han. 
Så mycket mer än så blir det inte ikväll. Men det är väl gott nog tänker jag.
 
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Vilket härligt avbrott i vardagen, mindre härligt för den stackarn med ryggproblem, som förmodligen sett fram emot föreställningen.....
jag har aldrig sett Cirkus Cirkör live, men kommet ihåg den där ballongen och så var det något med nån gaffel har jag för mej

Lägger du in ägg hos någon annan?

Svar: Jag hade besök av nån rovfågel o sabelpoottuppen strök med. Desperat frågade jag en kompis om hon hade plats i en kläckare o lämnade över de 12 ägg jag hade på vinst eller förlust. Eftersom de ruggade så var äggen inte helt färska heller.
Kalla mig M

2016-11-06 @ 09:45:15
URL: http://marresmams.blogg.se/
Postat av: marianne

Det är väl typiskt att det är just den man valt ut att behålla som stryker med? Vi hade en jättefin Hedeora ungtupp som vi skulle ha kvar, så hittade Janne en hög med fjädrar. Det finns en ren som kläcktes i sommar så vi får ta den istället.
tur du hade ägg kvar av den tuppen iallafall. Du vet att hönan kan lägga befruktade ägg en bra tid efter tupen försvunnit?

Svar: Jo jag vet det men hönan hade slutat lägga ägg o nu får jag inga alls. Vet tyvärr inte 100 att det är rasrent då de gått blandat med hedemora och islandstuppar också. Första har kikat ut nu o den va svart. Spännande o se sen.
Kalla mig M

2016-11-07 @ 10:26:22
URL: http://marresmams.blogg.se/
Postat av: marianne cargus

Håller tummarna att du får en ren tupp...

Svar: Ja jag hoppas också. 2 svarta har tittat fram. Visar sig sen om de är rena eller inte. Apropå vaktlarna så ja de går i en vanlig fågelbur storlek större. De är ju marklevande fåglar så en kaninbur hade varit optimalt. Till sommaren hoppas jag att jag får ihop en voljär åt dem eftersom de inte kan gå fritt. I somras gick de på gräsmattan med burgallerdelen endast.
Kalla mig M

2016-11-07 @ 17:21:58
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0