Onsdag

Fick en fråga igårkväll om jag kunde skjutsa till Västerås idag på fm. Efter några sekunders betänketid bestämde jag mig för att det kunde vara behövligt att komma iväg o få tänka på något annat så jag sa ja.
 
Imorse ganska precis runt niosnåret sladdade jag in framför huset och hämtade upp personen i fråga och så for vi. 
 
En vacker morgon men jag var trött efter att ha lyckats prokrastinera bort tiden (läs slumrat av och till) så rejält att jag inte hoppade in i duschen förrän missinassen (eller rättare sagt tiiiidigt tidigt i morse). 
 
Efter att Mickis fått uträtta sitt ärende fick hon följa med på några av mina ärenden som jag skapade när jag ändå var till storstan. In på Jula och köpte hem några säckar pellets bland annat.
 
Sen stannade jag hos brorsan med familj resten av dagen. Var barnvakt medan de åkte och storhandlade. Inte så svårt när det ena barnet sov, det andra var på dagis och det tredje roade sig självt mesta tiden. 
Lilla loppan innan hon passade på att sova middag.
 
Brorsan och svägerskan åkte förbi granngården och köpte hem en säck hönsfoder åt mig när de ändå var på rull. Jag fick den som ersättning för att jag hade skjutsat till V-ås. 
 
Innan jag for hem på kvällskvisten så hastade jag in på ica och köpte hem några munkar som E hade beställt. Och jag råkade få se en blomkruka som skrek att den bara MÅSTE få komma hem till mig. Så dåligt med pengar eller inte, den fick följa med hem. Och en blomma att ställa däri också såklart. 
 
 Chokladglaserad munk och ett glas portello satt inte helt fel när jag kom hem.
Sen landade jag i sängen för jag tänkte blogga lite men ångesten kom krypande ganska omgående. Så här halvligger jag och har hjärtklappning för att jag suckar så tungt av att maran rider mig.
 
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Den krukan förstår jag du hade svårt att motstå =)

Svar: Ja och det var den sista som fanns kvar så det kunde inte vänta heller.
Kalla mig M

2016-01-21 @ 09:45:34
URL: http://billiejean.bloggplatsen.se/
Postat av: sommarblom.blogg.se

Vilken söt flicka!

2016-01-21 @ 19:01:43
URL: http://sommarblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0