Mellandagsfredag

En dag kvar på året. 
 
Fick ordning på bilägarskapet idag iallafall. Teknikens under är ju bra ibland iallafall. Vi gjorde ägarbytet över nätet. Han hade fått hem rätt papper med behörighetskoden. Vi satt vid varsin dator och skrev via messenger och han tog mina körkortsuppgifter så han kunde knappa in ägarbytet från sig. Vips var det klart. O försäkring kan man också teckna över nätet på 5 minuter utan att prata med någon levandes varelse. 
 
Slängde in kollohunden i duschen idag o skrubbade in honom från topp till tå med såpvatten. Såpa sägs ha läkande effekt på sår och ska vara både antibakteriellt och antiseptiskt. De har faktiskt gjort tester med såpa för att läka bensår och det är så effektivt att såren läker för fort och inte hinner läka ut från botten och utåt. Iallafall var han lagom nöjd med behandlingen men jag lät mig inte bevekas. Jag förstår inte hur det kan vara jobbigare att stå i en dusch med tempererat vatten än att simma runt i vatten som bara är hälften så tempererat. 
(bilden är från i våras när han gladeligen simmade runt i den lilla pölen i mossen)
 
Åkte in till stan och shoppade lite smått till i morgon. Vi tänkte tacos som mat och mandeltårta som efterrätt. O så lite nötter och chips som snacks. Ostbågar till katten. Haha, ja faktiskt. Enza är galen i ostbågar och varenda gång hon hör en snackspåse prassla så tror hon att det är ostbågar och kommer som ett skott och ska ha. Det känns så elakt de gånger som det visar sig bara vara lättsaltade chips. Jag gillar också ostbågar såklart men den här gången åkte påsen ner i korgen för kattens skull främst. Jag har nämligen en påse lättsaltade chips här hemma redan som kommer att räcka åt mig i morgon också.
Borde natta mig själv nu. Men jag har lyckats vända dygnet lite halvt sådär. Inser att nattjobb vore det bästa för mig. O med tanke på att jag ska trappa upp till 50 % om en dryg vecka så kanske det kan bli aktuellt snart. Jag får slänga ut lite krokar här och där o se om jag får nåt napp.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Vilken knasig kisse :)
Har också funderat på det där med bada i kallt smutsigt vatten resp duscha i rent och lagom varmt vatten

Svar: Visst är det konstigt att kallt sjövatten är bättre än duschen. Ja hon är en speciell liten prinsessa.
Kalla mig M

2017-01-01 @ 16:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0