Living la vida loca

Jag har haft lilla loppan och två av hennes bröder här i två nätter. Det känns kan jag säga. Idag skjutsar jag hem dem. Planen var en natt men grabbarna grus bestämde redan på morgonen igår att de skulle sova en natt till och då blev lilla loppan också kvar en natt till. 
 
Jag är bra mör i hela kroppen och knoppen nu. Det är ju roligt att de trivs här men det är passning på ett helt annat sätt än vad jag är van vid. Och stundtals under dagen hör man sitt namn ropas 10 ggr på under en minut och oftast ifrån 3 olika håll samtidigt. Hahaha *suck*
 
Studsmatta är såå roligt.
Crossåkning i hästhagen är också såå roligt.
Fotade lilla loppan i motljus.
Förut en kväll bad jag E att fota mig i solnedgången. 
Och förra fredan var jag till Uppsala Botaniska med en kompis. Jag har inte orkat lägga upp bilder från det heller. Men vilken dag som helst nu så planerar jag att uppdatera min bildblogg med lite nya fräscha inlägg och bildbomba er ordentligt.
 
Nä, om jag skulle försöka samla ihop barnaskaran och skjutsa hem dem. Grabbarna är ute hos kusinen, unge herr J och loppan roar sig själv med en gammal tom smörflaska. Haha ja hon vill gärna leka med "vuxensaker". Minns hur det var när man var liten själv och ville leka affär och ha riktiga saker att leka med.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0