Upside down

Okej...
 
Det var ett par dar sen jag uppdaterade bloggen. Det tog lite stopp och jag var tvungen att ta hand om mig själv.
 
När ekorrhjulet snurrar fortare och fortare och man känner sig som de där guldhamstrarna som tumlar runt om varandra i ett hamsterhjul i nån "gullig" film på facebook. Jag hittade den på youtube förresten så här kommer den.
 
 
Exakt sådär känns det ibland. 
 
I fredags hade jag tänkt besiktiga E's bil och hästsläpet på en och samma gång. Jag konstaterade sent torsdag kväll att nåt hästsläp kunde jag glömma att ta med till besiktningen då släpet och bilen tillsammans lös som en julgran förutom när jag trampade på bromsen för då slocknade hela släpets belysning. Jordfel med andra ord. Hmmm. 
 
Bokade av släpet tidigt på fredag morgon och bokade om en ny tid för bilen att besiktigas. La på 50 minuter åt det senare hållet för att vara säker på att hinna få bilen från glasmästaren. Ja för herr J hade bokat en ny vindruta på bilen genom Carglass och en kille på verkstan hade till och med ringt och pratat med herr J. Men si, när jag traskade in där 10.00 som var "bestämt" så hade de inte alls bokat in min bil för byte av framruta. Nja, nog för att en av killarna hade pratat med herr J men inte hade de bestämt tid heller. Men han hade beställt hem en ruta på en gång när de pratade om det. Hmmmm mjaha. Jag kände det som att killen hade tabbat sig men försökte skylla bort sig. Nåväl nu var bilen där, rutan fanns där så de skulle fixa den. Chefen började räkna timmarna till den skulle vara klar att hämtas. Tidigast klockan tre eller fyra skulle det funka eftersom limmet behövde torka/härda också. Jaiks, tänkte jag eftersom jag hade bokat på besiktningen 13.50. Skyndade hem till brorsan som jag hade förvarnat om att jag skulle våldgästa och började försöka boka om tiden till en bättre tid. Hur jag än försökte så ville hemsidan inte spotta fram nån bättre tid åt mig. Till slut efter att jag försökt hitta på andra närliggande städers stationer så ploppade en tid upp. Glad i hågen bokade jag den och tänkte inte mer på det. 
 
Tiden gick under dagen och jag kände att jag var lite darrig i måendet men inte värre än att jag kunde härda ut hos min bror och hans lilla "ligistgäng" av avkommor. Ljudnivån där hemma är inte av denna världen och jag har definitivt lagt av mig vad gäller barnahärjande.
 
Traskade ner för att hämta bilen strax efter 15.00. Åkte förbi macken för att köpa spolarvätska och fylla luft i ena framdäcket för herr J påstod att det var dåligt i det ena. När jag kom fram till macken så stod en annan bil precis vid luften. Och eftersom de har gått ifrån lösa behållare att fylla luft i däcken till slang så behövde jag just den platsen. En kvinna stod och tvättade bilrutorna noga nooooga. Jag tänkte att jag kunde väl lika gärna köpa den där spolarvätskan först så det gjorde jag. När jag kom ut så stod hon fortfarande och gned på en ruta. Jag muttrade några väl valda ord och kunde inte låta bli att likna gnidandet vid att hon verkade njuta av det lika mycket som om hon hade sex. (Och nu slog det mig att hon faktiskt kanske hade sex med bilen där och då. En del är ju så att de blir kära i föremål likaväl som andra blir kära i människor.)
 
Stressad som jag nu var så drog jag ner rutan och sa: ursäkta jag skulle behöva fylla på luft i däcken. För jag tyckte att tvätta rutor på bilen kan man faktiskt göra nån annanstans än precis mitt framför luftstationen.
 
Men nån minut till godo så rullade jag sen in vid besiktningen och sände iväg ett sms om att jag var på plats. Och wham bam... tillbaka fick jag ett svar att jag hade en tid bokad på en annan station. Tokstressad ringde jag kundtjänsten och fick ganska snart en tjej på tråden. Jag drog min story och hon tyckte synd om mig och såg att bilen hade körförbud så hon bokade in en tid dagen efter i Enköping som ju faktiskt låg aningens bättre till än Sätra (var nu det ligger nånstans i avlånga Sverige, för jag tror inte att det var lokala Sätrabrunn som avsågs).
 
Där nånstans tog det slut på allt. Jag ringde herr J och hulkade fram hur jag lyckats krångla till det. Och sen ringde jag E och berättade att jag minsann inte skulle åka och handla på nån affär innan jag kom hem för nu var det stopp och belägg på alla fronter. 
 
När jag kom hem så gick jag i princip raka vägen till sängen och kollapsade. Sen sov jag i flera timmar innan jag blev väckt av telefonen. Det var farsans kusin som ringde och ville ha hans telefonnummer för hon hade en dålig nyhet att berätta angående farsans en gammal kompis som tyvärr hade somnat in för gott på soffan i sitt hem. Jag hade ju gjort upp planer på att åka och hälsa på farsan på lasarettet efter besiktningen men jag orkade bara inte det när det gick som det gick. Brorsan fick åka själv.
 
Jag gick ner och åt tacos som E hade lagat och sen gick jag upp och la mig igen. Orkade inte ens se på film ihop med de andra. 
 
Lördagen spenderades i vågrätt läge mest hela dagen. Sovandes med en katt mer eller mindre i ansiktet. Han känner av att jag inte mår bra så nu är han etter värre på att gosa nära NÄRA. I detta nu ligger han på min vänstra arm medan jag försöker skriva på laptopen.
 
Idag var det avslutning på steg 1 i pole dance. I morgon är det start på steg 2. Hinner inte njuta av träningsvärken innan det är dags att trappa upp det hela. 
 
Jag bjuder på en bild från avslutningen. Jag har beskurit bilden för jag vet inte om E vill vara synlig i bild där hon står och stöttar mig utifall jag skulle tappa greppet.  Jag bjuder på de skitiga fötterna (det går inte bort om jag inte tar pimpstenen och skrubbar hårt eftersom det är ingrott från hela sommaren) och mitt tomatröda nylle. Putmagen lyckades slätas ut av tyngdlagen tror jag för jag ser ju riktigt platt ut på den här bilden. Hehe
Hursomhaver så är det för jäkla roligt att träna pole dance. Att jag är äldst i gruppen glömmer jag nästan bort mellan varven. Och E verkar inte bry sig att gå ihop med sin morsa sååå. Det var nämligen hon som såg till att boka in oss på steg 2. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Wow vad proffsigt du ser ut där du "dansar"

Men vilket strul med bilen..:(

Svar: Haha visst gör jag :P ;)
Kalla mig M

2015-10-26 @ 12:45:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0