måndag

Jag har varit och besiktigat den gula faran fast jag redan visste på förhand att den inte skulle gå igenom. Handbromswiren är av nämligen. 
 
När jag kom dit och skulle lägga fram varningstriangeln synligt så upptäckte jag att den fattades också. Haha snacka om slarvfel. Vi har väl säkert 10 trianglar liggandes i garaget och diverse skrotbilar men icke sa nicke att jag kom ihåg o kolla innan jag for hemifrån så jag kunde lägga i nån.
 
Nåväl, det blev fler nedslag så det hade inte spelat nån roll ändå. Sammanlagt 5 punkter. Förutom det redan nämnda så ville besiktningskillen kunna ta loss dragkroken och kolla att fästanordningen funka som den skulle. Ja den kärva ju så jag kunde ju tycka att den funkar ypperligt iom att man inte kan ta loss kroken. Men si, så tyckte inte han.
 
Två punkter gällde avgasreningen så har vi otur är katalysatorn kaputt. Har vi tur så är det nåt enklare, typ ett hål i avgasröret.
 
Nåja, sånt är livet.
 
Tog vägen förbi ica på vägen hem. Mjölk såklart men också lite frukt och grönsaker. Och en sallad från salladsbaren. Tänkte vara lite lat och bekväm av mig. När man väljer sin egen sallad så kan man ta vad man vill ha o strunta i resten. Jag tog lite sallat i botten, rödlök, paprika, svarta och gröna oliver, kokt ägg, tärnad ost och fetaost, melon, ananas och räkor. Ingen dressing, jag tycker inte det behövs. Tyvärr smakade räkorna lite skumt så jag vågade inte äta mer av dem efter första tuggan. Jag hoppas att jag bara inbillar mig så jag inte får en trilskande mage om en stund.
 
Jag hade planerat så fint att jag skulle äta min sallad och sen ta ponnyn ut på en långrunda men fasiken vad det blåser snåla vindar. Blärk. Aja, vi får se om jag kan hitta motivationen ändå.
 
Så här ser det ut för tillfället i min nyaste rabatt. Markduken får synas så länge. Jag vet inte hur jag ska göra avslutet än nämligen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0