upptrappningsschema

Ja, det var väl en himla tur att jag kollade på apotekets sida där man kan se sina recept INNAN jag gick till apoteket och hämtade ut medicinen. 
 
För hur skulle jag annars fått veta upptrappningstakten med tanke på att läkaren inte skrivit ut hur det var tänkt på den första kartongen jag ska hämta ut men på den andra. Heh ...
 Jo visst, jag hade säkert kunna ringt och frågat. Eller kunnat räkna ut att jag skulle öka dosen efter att jag ätit upp alla ifrån den första kartongen. Men när hjärnan stängt ner så har hjärnan stängt ner så det är inte alls säkert att jag fattat det.
 
Blir nog kul att byta märke också. Har hört talas om att biverkningarna ökar när man byter sort mitt i. För jag har ätit en sort som bara finns som 25 mg hittills.
 
Och så har jag farit runt här hemma och letat registreringsbevis. Herr J har en tendens att sprida dem omkring sig i hela huset. Han gillar att byta fordon som andra byter kalsonger om jag säger så. 
Nu skulle jag ha tag i ett reg-bevis för att kunna sätta igång lastbilen som står avställd för tillfället. Jag ska nämligen ha den o hämta hö i tänkte jag. Väldigt praktiskt för man får med sig tre rundbalar på en och samma gång.
 
Och till intresseklubben kan jag nämna att jag har en hejdundrande huvudvärk idag. Har ni antecknat det noga nu?
 
Bara jag orkar samla ihop mig så ska jag alltså åka in till stan och hämta ut lite medikamenter och handla hem lite matvaror. Förstår inte att mjölken försvinner så otroligt fort. Jag får nog köpa ett extra kylskåp och bara ha mjölk i tror jag. Jag köper mellan 4 o 6 liter varje gång och tametusan det försvinner på nån dag bara.
Det är så det är tydligen att ha tonåringar i huset. 
 
Nä, nu står jag inte ut med huvudvärken längre. Ett piller och sen ska jag putsa mina glasögon för jag känner att så fort de blir minsta lilla smutsiga så får jag jobbigt. 
 
Tjingeling pling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0