Dagens projekt ...

Igår när jag satt och slösurfade på facebook så dök det upp en annons i en lokal köp- och säljgrupp. Det hade gått 15 minuter sen säljaren postade inlägget men ingen hade kommenterat. Jag å andra sidan for i taket och jublade eftersom föremålet på bilden var av en sån typ som jag varit på jakt efter ett tag nu.
 
Det har bara inte dykt upp exakt rätt efter mina kriterier tidigare. 
 
Jag skrev direkt "jag köper det" och sen rusade jag upp och väckte herr J, som tog en kvällsslummer, med orden "du måste hjälpa mig" i ett lite uppjagat tillstånd.
 
Haha, kanske inte så snällt för han blev klarvaken på två röda eftersom han trodde att det var något allvarligt. Men jag fick kortslutning i kommunikationscentralen. 
 
Jag blev ju så exalterad att jag inte ens tänkte på HUR jag skulle få hem objektet. Det bara skulle bli mitt liksom. 
 
Sen när jag hade förklarat läget och fått med han på noterna så började den nervösa väntan för säljaren tog sin rundliga tid att svara om jag var först eller inte på att tjinga. 
 
Det var busväder igårkväll så det kändes aldrig som något alternativ att åka in till stan redan då och jag gjorde upp med säljaren när hon väl svarade om att komma idag.
 
I slutänden blev det brorsan som fick ställa upp som bärhjälp och det gjorde han med den äran. Tack tack broder T. 
 
Nu står bilen med släp och mitt fynd och väntar på gårdsplanen. Jag behöver ju bärhjälp in också men det får herr J hjälpa till med när han kommer hem. Eller unge herr J om han skulle råka ramla hem före. 
 
Ni ska få en sneakpeak på fyndet men inte mer än hur det såg ut i backspegeln när jag åkte hem. Det färdiga resultatet får ni när allt är inbaxat här hemma och iordning.
Var inte oroliga. Jag stannade för att efterspänna spännband och kolla att allt låg stilla och passade på att fota då. Så jag var inte nån livsfarlig bildrulle som försökte göra två saker samtidigt.
Jag bjuder på min ack så snygga frisyr med måsvingar vid tinningarna. Haha, babyhåret krullar alltid upp sig sådär när jag har håret uppsatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0