Dagens projekt ...

Huvudvärk, en känsla av att ha en klump i halsen som om det jag äter inte vill ramla ner oavsett hur jag sväljer. 
 
Dagens projekt har varit att övningsköra med E till stan för hon hade en körlektion på fm. Sen lunchdate med henne och vi gick till kinarestaurangen och käkade buffé. Jag höll mig till enbart sushi medan E åt annat också.
Ja det blev en omgång till fast bara två till för sen var det stopp. Jag var riktigt mätt och belåten. De har den godaste ingefära som jag skulle kunna äta nästan hur mycket som helst av. Konstigt för annars är jag inget fan av ingefära men den här inlagda är såååå god.
 
Efter lunchen var det dags för E att ta sig till V-ås och skolan. Såklart fick hon övningsköra lite till. Inte hela vägen till skolan för det är nog lite för mycket trafik att hålla reda på.  Men genom de två första rondellerna och sen bytte vi plats.
Jag upplevde en skillnad i körningen efter hennes körlektion så nog tog hon till sig lite matnyttigt från läraren som inte jag klarat av att förmedla. 
 
Efter att hon var avlämnad så blev det en snabb shoppingrunda. Träpellets och mjölk behövdes. Och så hittade jag lite annat också. Sånt som påskharen kanske kommer att värpa sen.
 
Jag har snart kommit halvvägs genom den sista boken i trilogin om Barkhe. Jag är rätt övertygad om att den boken gått som följetong i nån tidning för det är ett himla upprepande av allt. Jag blir bara irriterad eftersom jag är inte SÅÅÅ glömsk att jag redan glömt att X har gjort si och Y har gjort så två sidor senare än jag läste det. Och även om vissa saker kanske lär nämnas i tredje boken eftersom det hände i första boken så blir det förbaskat tjatigt när det nöts om och om igen i varje kapitel. Känns som det är gjort för att fylla sidor typ.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0