semesterkänsla

Äntligen har jag lyckats få riktig semesterkänsla i kroppen. Nu är det slut på alla "måsten" och jag hinner få varva ner och bara vara.
 
Underbart väder är det också. Jag invigde bikinin här hemma och passade på att ladda D-vitaminer samtidigt som jag försökte få lite färg. Ja, jag är dålig på att ligga o trycka i solen för jag tycker det är obekvämt och blir äckligt varmt o svettigt bara men lite lagom solande blev det. Sen höll jag mig i skuggan för resten och de säger ju att man får färg i skuggan också. 
 
En bok är utläst. Det blev en Backman igen. Britt-Marie var här. Jag blev inte besviken. 
 
Frukostar intagna utomhus och det finns väl inget som är så mysigt som att sitta i skuggan och äta gott o läsa nånting bra samtidigt.
 
 
Jag länkade inläggen med bröllopsbilderna på fb och taggade huvudpersonerna i länken. Vips hade jag helt sjuka besökssiffror. Ja för MIG är de helt sjuka eftersom jag i normala fall har ungefär lika många besökare per dag som jag har fingrar.
Över 300 unika besök men inte en enda kommentar. Hmmmmm 
 
Nåja, det var kul så länge det varade ;)
 
Den här helgen är det power meet. Få se om jag orkar ta mig dit och fota bilar imorgon. Ikväll har vi ätit gott och druckit gott så ikväll fick det va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0