i natt jag drömde...

Jag undrar om jag har lite jobbångest kanske. 
 
Fastän jag har 1½ vecka kvar av semestern så drömmer jag konstiga jobbdrömmar. 
 
Inatt drömde jag att jag inte kunde komma in i planeringsappen på jobbtelefonen. Hur jag än försökte så hade jag typ 100 bilder öppnade samtidigt som jag var tvungen att stänga ner innan jag kunde komma till startsidan på telefonen. Väl där så hittade jag inte appen nånstans och kunde inte gå in djupare i telefonen för att se om appen bara ramlat bort från framsidan. Så fort jag försökte något så spammades telefonen av bilder igen. 
 
Sen drömde jag även att jag var ute på ett jobb och när jag insåg att jag hade lyckats glömma bort tiden (jag glömde att jag jobbade och gick på skattjakt i uthusen på gården) så skulle jag åka mot jobbet och hämta den där telefonen som sen inte fungerade. Drömmen började med skattjakten. Iallafall så skulle jag backa en lång sträcka innan jag skulle vända men lyckades backa rakt upp i en grindstolpe av sten som stod vid en infart till grannen. Stolpen välte och jag insåg att jag inte skulle kunna ställa upp den igen så jag smet därifrån utan att säga något och hoppades att ingen skulle sett att det var jag. 
 
På jobbet var det bara en massa nya människor och jag kände inte igen någon i princip. Rätt vad det var så blev jag anklagad för att maska på jobbet och inte göra mina jobb. Jag blev försvarad av min kompis som är samordnare av jobben men jag skämdes och sa inget för jag visste att det stämde ju. Jag hade inte gjort mina jobb. Men jag kunde samtidigt inte rå för att jag totalt glömt bort vad jag skulle göra.
 
Sen skulle jag jobba inne som på ett boende och jag började slänga i tvätt o startade maskinen. Sen kom den som SKULLE varit där och sa att jag hade gjort fel och hade jag bara läst på medicinlistan så hade jag sett att här skulle man inte tvätta, bara vädra textilierna i torktumlaren. 
 
Ja så tokigt man kan drömma. Det är andra gången jag drömmer att jag glömmer bort att jobba och dräller kvar på ställen där jag inte ska. Och andra gången jag drömmer att jag blir försvarad när någon/något antyder att jag inte gjort vad jag ska. Och också andra gången jag drömmer att jag inte till fullo erkänt mina synder. Första gången försökte jag erkänna men fick inte gehör för mitt erkännande av slarv och glömska.
 
Jag antar att det finns något meddelande nånstans i drömmarna. Kanske är det osäkerhet att jag kommer att fixa att gå tillbaka till jobb?

Kommentarer
Postat av: marianne

Ja, nå't budskap finns det säkert,
Du tänker mycket pä jobbet verkar det som.


Svar: Ja det verkar inte bättre än så. Inte medvetet så jag reagerar på det men ...
Kalla mig M

2015-07-01 @ 23:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0