Happy Valentines day

Det finns ett talesätt som säger att om du inte kan sova så är det för att du är vaken i någon annans dröm.
 
Med tanke på att jag återigen låg och vred och vände på mig igårkväll, inte fick någon sömn och tyckte att det var äckligt varmt i sängen på grund av min feber så måste nån därute tycka att jag är en riktig HOT mama. Hahaha
 
Jag gick upp missinassen också och fyllde på vätskeförrådet samt tömde ut lite vätska också. Och sen bläddrade jag lite på fejjan för att min hals bråkade med mig. Och öronen kliade. Jag får alltid sån klåda i öronen och gommen när jag är förkyld. Men iallafall, jag låg där och bläddrade igenom lite snabbt och såg en desperat förfrågan från en bekant som är nybliven förälder. Jag orkade inte ta upp en frågeställning om exakt vad som var problem där och då. Det gällde amning som jag förstod det iallafall för frågan gällde mjölkersättning. 
 
Men jag kunde inte släppa tankarna sen och jag har drömt jättekonstigt när jag väl somnade om. Men nu hittar jag inte på frågan igen och börjar tro att jag kanske feberyrat ihop allting. Eller så löste det sig ändå.
 
Men kort sagt. Jag ville säga till paret att bebisar har en ökningsperiod när de är ungefär en vecka gamla och då kan det kännas som att mjölken inte räcker till fastän den oftast faktiskt gör det. Det är bara naturens sätt att se till att öka produktionen. 
 
Nåja, nog om sånt. Jag har ammat färdigt och det är inte min sak att bestämma om andra ska amma eller inte. Även om jag personligen tycker att amning är en himla bra uppfinning. 
 
Vi får se om jag orkar med den här dagen. För en vecka sen så inbillade jag mig att jag skulle orka vara en hyfsat trevlig flickvän idag iallafall. Alla-hjärtansdag som det är och allt. Men då hade jag också tänkt att jag skulle vara fri från febern vid det här laget. 
 
Jag har lovat E att baka kärleksmums, och det får nog bli dagens projekt och så får det räcka så. För som E så fint uttryckte det igår, kärleksmums hör till på alla-hjärtansdag.
Hon skulle kunna baka dem själv men tydligen hade hon misslyckats sist hon skulle göra smeten som ska på uppepå. 
Bilderna på den flammande himlen är från tidigare i veckan. 

Kommentarer
Postat av: Alicia

Jättefina bilder!

Svar: Tack :)
Kalla mig M

2015-02-14 @ 15:03:34
URL: http://alisve.blogg.se
Postat av: Stina

Sorry vännen, men det var jag som släpade runt dig på shoppingtur i sthlm i natt... :-)

Svar: Haha okej då. Gjorde vi några fynd?
Kalla mig M

2015-02-15 @ 13:52:40
Postat av: Stina

Nä vi gick vilse i en flumbutik i gamlastan... Dom sålde batikade kläder o rökelser. Du var väldigt skeptisk till att gå in men, ja, jag tjatade väl tills jag fick som jag ville o sen va vi vilse...

Svar: Som vanligt dårå ;) Haha närå men nästan :P Låt oss gå vilse i en flumbutik i gamla stan nån gång. Det står på min vill-göra-lista från och med nu.
Kalla mig M

2015-02-15 @ 16:18:28
Postat av: Stina

Yes! Lets do it!

Svar: It's a deal. När åker vi :D
Kalla mig M

2015-02-15 @ 22:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0