Fortsatt sjukstuga och lite blingbling

Hemma igen och nerbäddad i sängen.
 
Det var slut på allt vad alvedon och ipren heter i medicinskåpet så jag fick lov o svänga förbi apoteket också innan jag kunde åka hem. Och E behövde lite attiraljer därifrån till sitt öra som hon piercade häromdagen. Det ska ju göras rent så det inte blir infekterat. Det ser jättefint ut än så länge och vi får hoppas att det håller sig så.
Och jag inbillade mig att jag skulle kunna orka gå en sväng o kika in i en butik med fina smycken och kläder eftersom jag fick ett presentkort därifrån när jag fyllde trettitie. Men febern gav sig till känna med råge och jag kände mig halvt svimfärdig därinne. Men ett fint halsband fick ändå följa med hem. När jag ändå var där liksom.
Sen snabbt som attan förbi ica och fylla på frukt och mjölkförrådet här hemma. 
 
Nu tänker jag slumra en stund under värmefilten och hoppas på att huvudvärken ger sig. Undrar om det är bihålorna som bråkar kanske? 

Kommentarer
Postat av: malin

den piercingen var snygg!

Svar: Ja fastän man som mamma inte vill att ens barn ska skada sig medvetet så håller jag med om att den passar henne. Killen på studion som gjorde piercingen sa också att hon hade den perfekta formen på örat för just den sortens piercing.
Kalla mig M

2015-02-10 @ 11:23:51
URL: http://majzans.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0