Tacksam

När livet som man känner det, inte längre är ...
 
När allting för ett ögonblick stannar upp och i nästa stund som en berg- och dalbana kastas ner i en avgrund.
 
När du inte längre vet vad du vill och känner ... allt och inget på en och samma gång.
 
 
 
Det är då en liten tanke, en liten gest, kan betyda så mycket. 
 
Tacksam för att det finns några därute som utan att veta det alla gånger, får mig att känna hopp om livet. 
 
Det jag är allra mest rörd över är att en vän sen förr, utan att tveka, spenderade lika mycket pengar på mig till en anonym julklapp som min egen far spenderade på min julklapp. 
Ja, jag har fått veta vem den anonyma tomten är. Jag har fått veta hur det kom sig. Av alla de gånger hon tänkt tanken så valde hon precis rätt tidpunkt. Jag blev så löjligt glad att jag ville gråta. 
 
 
I paketet fanns inte bara EN kopp som jag hade lagt ut på fb att nån gärna fick ge till julklapp. Nej två fina koppar med varsitt ansiktsutryck. Den här heter "Och bitte" och den andra heter "Glücklich". 
 
Av mina syskon har jag också fått små "pigga upp" paket fastän vi sagt att vi inte ska köpa åt varandra. 
 
Sen veckan före jul har jag haft Gnistra hemma igen eftersom familjen som lånade henne skulle till fjällen över jul. Jag var dessutom fårvakt här hemma åt deras 3 fårdamer och tillhörande bagge. Mysigare bagge får man ju leta efter. Blev lite kär i Kungen som han heter. Han skulle nog gärna ha följt med in och myst i soffan medan man kliade honom bakom örat. 
 
(kungen i mitten av bilden)
 
Men idag åkte de hem till sitt igen. Och Gnistra åkte också tillbaka. Den här gången hade jag inte alls lika mycket ångest över att hon gnäggade i transporten efter att vi stängt om henne. Jag måste inse mina begränsningar, speciellt nu när jag inte mår helt 100, och då har hon det bättre på annat ställe. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hebbe

Kväller..Jag har haft i tankarna rätt länge att frosta av frysen,,passade bra idag när det var så kallt ute..Behövde inte stressa,ut med backarna på balkongen,,sen fick frysen stå med öppen dörr och tina ur,,tog ca 3 timmar,nu är det gjort..Haé Kram.

2015-12-29 @ 22:23:46
URL: http://farfar0hebbe.wordpress.com
Postat av: Marianne

Vilka fina koppar :)
Var det från den personen du trodde?

Så fåren flyttade hem till dej medan ägarna var borta?

Svar: Det var från den enda personen som hade gillat o kommenterat min status ja. Och ja, fåren fick flytta hem till mig under tiden de var i Sälen och gifte sig o firade jul.
Kalla mig M

2015-12-30 @ 23:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0