dregeltrött

Trött, såå trött.
 
Jag somnade på soffan igår. E fick natta hästar själv. Jag vaknade till såpass att jag kunde gå upp o lägga mig i sängen nångång efter tre inatt.
 
9.00 skulle E vara i stan idag för att ta bussen till skolan. Jag var fortfarande sååå trött att jag inte kom ur sängen förrän 8.30 och med tanke på att det behövs sisådär 30 minuter att åka på till stan så förstår ni ju själva...
 
Jag erbjöd E att övningsköra till V-ås istället. Nåt hon inte alls misstyckte till. Och det gick hur bra som helst idag igen. 
 
Sen styrde jag kosan ut på Erikslund för att äta brunch på Ikea. Och fast jag inte visste om nåt jag egentligen behövde så tog jag sen en runda genom affären och tro på sjutton så hittade jag en del totalt onödiga saker. Doftljus, billiga glas, kuddfodral, och lite annat smått och gott. 
 
Jag svängde förbi Jula också och köpte hem några säckar pellets. Det behövs lite än på kvällarna. 
 
Sen åkte jag tvärs över Västerås för att kolla i en hästsportbutik i fyndhörnan med begagnade saker. Hittade inget idag dock. 
 
Och en snabbis genom Plantagen men det var då en stor besvikelse. Dyra blommor och påvert utbud tyckte jag. Hittade en kruka kattgräs dock som jag köpte. Ja för det stod att det var sorten ekorrkorn och det gräset har jag frösått ett år och de blev så fina vippor på det. Och fyra fröpåsar fick följa med också.
 
Sen en runda genom Ica. Jag prisar den som kom på självskanning för jäklars vad smidigt det är. Vid det laget hade jag redigt kokt hjärna och det tog lång tid att komma på vad som skulle handlas. Jag fick springa kors och tvärs för att leta. 
 
När jag kom hem så landade jag i soffan. Och här ligger jag kvar än. E har mannekängat studentklänning för mig. 
 
Det blir nog så att jag somnar här ikväll med. Hrm... 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skrämmande och se att vi va trötta samma kväll, jag var rejält trött i tisdags kväll. Pinade mig och kolla på de inspelade avsnittet av baren popup men sov efter reklamen. När baren va slut gick jag raka vägen upp och sov, struntade totalt i att taklampan va tänd i sovrummet. Somnade ju fort huvudet hamnade på kudden. Va längesen jag va så trött som jag var då. Kraam systeryster.. ❤️

2015-04-23 @ 11:17:23
Postat av: marianne

Usch, jag hatar att somna i soffan, och ändå gör jag det nästan varje kväll....eller åtminstone nästan somnar.

Tänk vad man kan hitta saker man aldrig ens förstått att man behöver, när man går in i vissa affärer...haha

Hoppas du är lite piggare idag....

2015-04-23 @ 11:20:50
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0