Ett med naturen

Som jag sa att jag skulle, så tog jag mig ut en stund och njöt av hösten. Jag gillar inte höst riktigt eftersom det betyder att allt falnar och dör men jorå jag kan visst se det mysiga i höst också.
Men som sagt var, jag tillhör inte skaran som jublar över att få tända ljus, krypa ner i soffan med en gosig filt och tassa runt i ullstrumpor och dricka te. Jag gör allt av det där men jag längtar inte tills det är dags att få göra det. En viss skillnad. Don't ya think?
 
Hur som haver (skorna skaver)...
 
Jag gick ut och var ett med naturen ;)
 
Nu har jag rensat bort lite bilder från mobilen (ehrm, *host* 1646 bilder för att vara exakt) och fått lite mer utrymme (ehrm *host* sisådär 5 GB) så jag passade på att dokumentera lite också. 
 
Jag tog med mig hunden och en pretty pony ut i skogen. Texas fick jobba lite med huvudet för vi gick över stock och sten och han fick göra några rejäla skutt över trädstammar som rasat i höststormarna. Nyttigt, och det var en trött ponny som lunkade hemåt på grusvägen sista biten.
 
När vi gick över ett gärde fick han syn på två hästar med ryttare ute på grusvägen och knasbollen slängde iväg ett rungande skri efter dem. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0