kors i taket- ett inlägg

Dålig uppdatering på det här stället hörni ...
 
Känns som om det inte händer så mkt i mitt liv för närvarande. Kan ju inte tjata om och om igen om vad jag gör o vad som händer i trädgården om dagarna ... eller mata på med blombilder bara.
 
April bjöd på bus. Det var hur fint som helst sista veckorna där. Som rena rama majmånaden. Men så ville hon göra ett sista aprilskämt och bjöd på marsväder till avslutning. 
 
Idag har jag varit och utforskat en ödegård. Spökhuset som vi brukar kalla det. Det var lite spännande. Och tydligen har det varit grannskapets ståtligaste gård en tid på världen. 
Tyvärr har grävlingarna varit flitiga hyresgäster de senaste åren. 
Hittade tidningar under golvmattan i ena rummet på nedervåningen. 
Inte helt dagsfärska 
Kikade upp på vinden också
Och hittade en gammal burk som hade innehållit medicin.
Glömde tyvärr att fota den fina takmålningen i salen på övervåningen. Och den gamla taffeln som stod där. Tyvärr gick det inte så bra att spela på den längre även om en och annan ton gick att frambringa.
 
Men jag får nog tillfälle fler gånger - hoppas jag.
 
Vi var där i syfte att städa ur någorlunda. Det ska hållas en konstutställning där i salen men som sagt var. Grävlingar och månne andra besökare har stökat till. A som bjudit in mig att hjälpa till med städningen sa att hon hade inte hittat nån sopskyffel när hon plockade ihop städgrejerna där hemma. I salen låg en gammal skyffel men utan handtag. Vi skojade och sa att hon varit för oprecis i sin begäran. När vi sen skulle plocka ihop och åka därifrån dök det plötsligt upp en annan skyffel, MED handtag på. Och vi sa att om man bara ber på rätt sätt så får man gehör.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Häftigt med gamla ställen där tiden liksom stått stilla

2014-05-08 @ 10:18:40
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0